A-Woman

Dit blogje werd ooit opgericht toen de virtuele dieren nog niet konden spreken. Lang lang lang geleden dus, namelijk in december 2014.

In die blog-begintijd was het voor mij een manier om verhalen te kunnen schrijven en vertellen. Veelal verzonnen, alhoewel steeds wel op één of andere (soms hééééél verre) manier gelinkt aan mijn dagdagelijks leven. Om te kunnen schrijven waar ik zin in heb, heb ik dit blogje ook steeds anoniem gehouden, al heb ik dat in mijn echte leven niet altijd kunnen volhouden. Het gevolg is dat er intussen toch een 20-tal mensen zijn die weten wie a-woman in het dagdagelijkse leven is. Ik ga er intussen wel vlotjes vanuit dat het grootste aantal van deze mensen hier niet meer komt kijken, en dat ik dus vlotjes opnieuw in de anonimiteit ben verzeild. Wat perfect ok is voor mij!

Bijna 900 posts, 5.000 comments, 1,5 miljoen clicks en meer dan 10 jaar later, sta ik op het punt dat ik graag wil blijven bloggen en dit liefst op mijn oude vertrouwde blog-stekje. Nu Skynet ook wat hun best hebben gedaan om er een mooie layout van te maken, wil ik hier nog wat trouw blijven. Ik ga wel een streep trekken onder het verleden. Alles wat hiervoor te lezen is, mag je klasseren onder "het verleden", en bijgevolg: niet waar. Of maw: als ik zo'n fancy disclaimer zou kunnen schrijven met veel juridisch taalgebruik, zou dat nu van toepassing zijn. of maw: A-woman herbegint. 

 

____________________________________________________________________________

 

Voila, de streep is getrokken. Op 26 juli 2016 trek ik een lijn onder al het voorgaande.

Wie is A-woman? Ik ben net op tram 40 gestapt. Enorm tegen mijn goesting, maar er was niks aan te doen dus ga ik er het beste van maken. Ik heb geen kids en woon alleen. Mijn liefdesleven ga ik nog eventjes niet in de onderwerpen-trommel smijten, want ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik dat wil bespreken. En in hoeverre. En hoeveel. 

Ik heb een heel bewogen jeugd doorgemaakt (sommigen zouden het traumatisch noemen, ik doe dat liever niet), maar ben er wel in geslaagd om dat grotendeels achter mij te leggen. Al ben ik er mij wel van bewust dat vele elementen van mijn huidige leven een rechtstreeks gevolg zijn van toen. Ik haalde gelukkig wel een deftig diploma, en kon van daaruit ook een job vinden waar ik tot op vandaag nog steeds content van ben. Dedees is event manager. "Die van de feestjes en de backstage" dus.

Mijn interesse in alles wat fashion & beauty is, probeer ik te vertalen in mijn uiterlijk. Ik ben een modale meter 70 en leef in voortdurende ruzie met mijn weegschaal. in 2013 ben ik heel wat kg's afgevallen, en sindsdien is het voorzichtige vrede tussen mij en de schaal. Ik draag bijna uitsluitende rokjes en kleedjes, en combineer dat met high heels. Meestal. 

En op vlak van hobby's: awel, ik ben graag onder de mensen (concertjes, festivals, iets gaan drinken of eten), ga supergraag op vakantie (citytrips, kamperen, luxe hotel met zwembad,...) en ga er dan graag nekeer skiën of duiken, naai zo af en toe kledij in elkaar (nope, dit wordt geen zoveelste naai-blog), ...

Ik heb thuis 2 katjes, hou van Brussel (en woon er ook niet zo ver vandaan) en vertoef al eens graag in mijn tuin.

Ah en, ik ben vrijdenkend. Ja, op het vlak dat jij nu in jouw hoofd hebt. Ik worstel al meer dan 20 jaar met de invulling van erotiek en seks. Zowel in mijn relaties als daarbuiten. En voor de fantasie te fel op hol slaat: ik ben ruimdenkend, maar slechts héél selectief ruimdoenend. :)

Ah en, alle vragen  (!!) zijn welkom. In een comment, of via mail.