• Mijn fantasietje

  Aangezien ik hier de helft van de tijd aan het zeuren ben over het feit dat ik geen zin heb in sex, maar het wel graag zou hebben, wil ik het nu ook eens over een andere boeg gooien...
   
  Wat is nu mijn ultieme fantasie? Let op: dit is fantasie hé, de werkelijkheid is helemaal anders!
   
  In mijn wildste fantasie zie ik mezelf op een immens groot bed liggen. Helemaal bedekt met witte satijnen lakens. Het is in die kamer gezellig warm en er schijnt een zeer gedempt licht. Ikzelf lig op een bed en er zijn ook 2 super knappe mannen in de kamer.
  En met knap bedoel ik: goed gespierde mannen (geen bodybuilders hoor!) met van die mooie beenspieren en een knap torso, mooi groot, doordringende ogen en mooie handen.  Uiteraard vinden ze mij het allermooiste wezen op aarde (het is een fantasie voor iets hé).
   
  Het lijkt in die fantasie steeds alsof ik alles verrast onderga. Het overkomt mij allemaal zo'n beetje.
   
  Ik stel mij dan voor dat die twee mannen mij overal beginnen te strelen. Ik geraak er helemaal opgewonden van en betast hun stevige lijf. Na een tijdje komt 1 van hen in mij. Mjammie! De andere man blijft mij strelen en kan mij helemaal supergeil opwinden. Het lijkt steeds alsof het een zwoele dans is tussen drie mensen. Voortdurend afwisselend, voortdurend stomend, intens geil.
   
  Hmmm.... zalige fantasie! Realiteit zal dit nooit worden. Ik zou mij nooit zo opgewonden, mooi en sexy voelen met twee mannen. In mijn fantasie zijn beide heren ook totaal gefixeerd op mij en het lijkt alsof de mannen zich niet bewust zijn van elkaars aanwezigheid.
  "In 't echt" zou ik mij vreselijk opgelaten voelen en er niet toe in staat zijn. Maar, het blijft wel een superleuke fantasie! :)


 • Oef, bijna weekend!

  Ik kijk er echt al naar uit: weekend!!!
  Al jaren lang kijk ik elke winter dagelijks (meermaals, ik geef toe) naar de webcam die in Wirtzfeld (www.wirtzfeld.be) geïnstalleerd staat om te zien of er nu al eindelijk genoeg sneeuw ligt om mijn langlauf-skies nog eens in de koffer te smijten en naar de Hoge Venen te rijden.
  En ja hoor, dit weekend is het eindelijk zover! Via de dagelijkse nieuwsbrieven hebben de mogelijke bezoekers van de streek de raad gekregen om de drukste plaatsen, zoals Baraque Michel, te mijden en op zoek te gaan naar de rustigere streken.
   
  Ik heb een aantal jaren geleden het gebied rond Butgenbach ontdekt. Als je de langlauftour van zo'n 18 km doet, ben je vaak helemaal alleen op pad in een prachtig winterdecor, zonder ook maar één mens tegen te komen.
   
  Gelukkig heb ik mijn ventje ook de langlauf-microbe kunnen geven, want hij is zo mogelijk nog fanatieker dan ik geworden hierin. Als we bijvoorbeeld "gaan skiën", betekent dit concreet: 5 dagen langlaufen en 1 dag op de ski's (om dat toch ook nog eens gedaan te hebben hé).
   
  Dus, deze avond laden we onze warme kleren en langlaufen in, rijden nog even langs de supermarkt (voor een lekkere kaasschotel en een goed flesje rode wijn, traditie!) en vertrekken we richting Butgenbach.
   
  We moeten zaterdag al terugkomen (morgen dus), maar ik ben er toch zeker van dat we een superleuke tijd gaan hebben. Gezellig met z'n tweetjes.
   
  Gisteren is trouwens mijn pakje van Pabo toegekomen. Er stak, bij wijze van welkomsgeschenk, een leuke string in het pakketje en dat wordt deze avond zijn dessert. :)
  Ik voel het zowaar al kriebelen om nog eens met mijn ventje te rollebollen. Hij gaat niet weten wat hem overkomt :).
   


 • Tja...

  Ik moet dus volgens "janmetdepet" mijn ventje "laten gaan" omdat ik hem een leuke tijd heb gegeven, zonder het af te ronden met sex.
  Djees...
   
   
   

  Is het nu nog niet duidelijk dat:
  1. Ik echt echt graag meer zin zou hebben en er veel aan doe om dit ook te bereiken?
  2. Dat het een geslaagde avond was (voor allebei: wij babbelen namelijk ook), ook zonder sex. Wie beweert trouwens dat dat niet kan?
  3. Dat ik hier echt niet elke keer als we dan toch vrijen een uitgebreid verslagje ga uitbrengen.
  4. Dat ik niet vind dat sex een "beloning" of "afronding" moet zijn van een romantische avond.
  5. Dat niemand verplicht is deze blog te lezen, laat staan het eens te zijn met wat ik zeg.
   
  Enfin, ik zou er mij niet door moeten laten kwaad maken, maar het moest er toch ff uit... • Gisteren

  Gisterenavond, we waren allebei vrij vroeg thuis van ons werk. Dat overkomt ons niet vaak dat we beiden thuis zijn rond een uur of vijf en dan nog eens een hele avond hebben om met elkaar door te brengen (zonder dat één van ons nog weg moet).

  Om de één of andere reden hadden we ook allebei absoluut geen zin om er een banale TV-avond van te maken, dus we besloten het bij ons thuis gezellig te maken.

   

  Mijn schatje kookt af en toe eens graag (en nog super lekker ook), dus hij trok zich terug in de keuken. Voor de gezelligheid ben ik bij hem gaan staan en al gauw was ik zijn kokshulpje geworden. Eerst was het de bedoeling om gewoon "iets te eten" te maken, maar het uiteindelijke resultaat was een zeer smakelijk 4-gangen-menu. Gelukkig steekt de vaatwasser achteraf een handje toe.

   

  Omdat we nu toch in een feestelijke stemming waren, ben ik vlug naar de slaapkamer geglipt om iets moois aan te trekken. De jurk die ik uitkoos was vorige zomer zijn favorietje en door een goedwerkende verwarming, was het mogelijk om dat nog eens aan te trekken. Mijn wit velleke heb ik gecamoufleerd met een gezellige kaarsverlichting. Ondertussen had ik ook de eettafel mooi gedekt, zodat het geheel er enorm feestelijk uitzag.

   

  Mijn liefde was aangenaam verrast toen hij fier met het voorgerecht in de eetkamer stond omwille van de gezellige sfeer en mijn mooie verschijning. Ik voelde mij ook oogverblindend worden door de blik in zijn ogen.

   

  Tijdens het eten hebben we echt gezellig kunnen (bij-)praten over ditjes & datjes. We hebben het lang gehad over leuke toekomstplannen, zowel realistische als totaal onrealistische. Leuk!

   

  Na het dessertje zijn we samen in de zetel gaan zitten om nog wat verder te babbelen en hadden ondertussen ook al ons favoriet merk sterke drank bovengehaald.

   

  Toen ik echt moe begon te worden, zei ik hem dat ik zo stilletjesaan naar mijn bedje zou trekken. Toen hij vijf minuutjes later gezellig tegen mij aankroop was ik er rotsvast van overtuigd dat dit één van de gelukkigste momenten van mijn leven was. En ik ben met een gelukzalige glimlach in ’t slaap gevallen. • Baby-boom

  Ken je het gevoel? Overal waar je komt gaat het over kinderen... Over ze plannen, over ze krijgen, ze opvoeden, ze in toom houden, ...
   
  Wel, ik zit duidelijk in zo'n periode. Zowel in mijn familie, vriendenkring als op mijn werk zijn er verschillende vrouwen in verwachting of toch in verwachting van het in verwachting zijn.
  Mijn dagdagelijkse conversaties gaan dus momenteel voornamelijk over ochtendmisselijkheid, babynaampjes, gyneacologen, bevallingsmethoden, geboortelijsten, rare eetgewoontes,...
   
  Argh!!! Een beetje vind ik niet erg, maar overal?!?

 • Dus: Johan!

  Zoals beloofd, doe ik nog eens een poging om dit berichtje on line te krijgen (telkens hertippen... pfff...)

   

  Dus: hoe is het nu met Johan? Wel, hij is veel minder online de laatste tijd. Ik kan hiervoor twee verklaringen vinden. Ofwel is hij ondertussen druk bezig om via een ander hotmail-adreske ander vrouwelijk schoon te vinden die wél met hem de lakens wil induiken. Ofwel heeft hij inderdaad zoveel meer werk, dat hij niet online kan komen.

  Mijn cynische zelf houdt het op de eerste verklaring, terwijl mijn geloof in de eerlijkheid van mensen het tweede denkt.

   

  En hoewel ik de gesprekjes (over gewone dagdagelijkse dingen dan) best wel mis, ik heb geen enkel "recht" op hem hé. Ik kan hem ook helemaal niet zeggen wat hij wel of niet zou moeten doen. Ik zou dat ook absoluut niet willen. Het is van bij de allereerste conversatietjes duidelijk dat hij vrouw & kindjes heeft en ik een lieve vriend, waarvan we allebei absoluut niet willen scheiden.

  Toch besef ik ten volle dat er toch met vuur wordt gespeeld. Al vind ik wel dat het in zoverre wel eerlijk is, dat de verhoudingen meteen duidelijk zijn gemaakt tussen ons.

   

  Ik heb nog wel een uiterst grappige situatie meegemaakt met hem. Op een bepaald moment laat Johan mij weten dat hij van thuis uit aan het "werken" is. En of ik geen zin had om hem te zien via zijn webcam. Al vond ik het meteen wel iets voyeuristisch hebben, heb ik toch maar aanvaard.

  Hilarisch gewoon: hij zat daar dus achter zijn computer, met zijn broek naar beneden en zijn penis in zijn handen. Na enkele seconden zag ik dat hij suggestief en zeer erotisch (ahum) aan het spelen was met zijn trots.

  Je moet je dus voorstellen dat ik heel gewoontjes achter mijn pc zat te werken aan saaie dingen zoals gegevens invoeren en plots zie je daar iemand zitten met zijn piemel in zijn handen.

  En dan volgen de historische woorden: "You have to admit this: size does matter!". Woehahaha!!!

  Djeez, mannen...

 • pfoe...

  Na twee keer een vrij lange tekst te zijn kwijt gespeeld (wil blijkbaar niet opladen), geef ik het voorlopig ff op.
  Het zal voor binnen een uurtje zijn.
  De titel is al vastgesteld: "Johan!".

 • Ik ontsnap er niet aan...

  1. Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer ?

  0,0... Ik ben nog zo van het traditionele soort dat ook effectief CD's koopt!! :-)  2. Wat is je laatst gekochte CD?

  De laatste Pure Music. Ik kan echt genieten van een lekker warm bad, een glaasje vers fruitsap en zo'n cd'tje in de CD-speler.


  3. Wat is letterlijk het laatst geluisterde nr voor je dit bericht las ?
  Ik was Radio 1 aan het luisteren op de weg naar het werk, maar voor zover ik mij herinner heb ik daar geen nummers gehoord. Wel een hele uiteenzetting over de eerste gevangenen die naar Australië werden verscheept op "Woensdag Gehaktdag". Ook best interessant vind ik.

   

  De wekker-radio heeft deze ochtend aangestaan, maar ik herinner mij daar absoluut niets meer van.


  4. Geef 4 nrs door die je heel vaak beluistert of die veel voor je betekenen.

  Hmm... maar 4? :)

   

  Aangezien dementor69 mij letterlijk vroeg "wat denk jij over sex & muziek":

   

  Prince - Diamond&Pearls. Dit nummer (en bij uitbreiding, de meeste nummers van Prince) ís gewoon sex! Ik herinner mij nog een moment, zeker 8 jaar geleden, waarop ik in een hete zomer uren heb doorgebracht in bed, al vrijend, met deze nummers op de achtergrond. Super gewoon!

   

  John Lennon - Jealous Guy. Ik was als tiener jaren lang verliefd op die ene speciale, fantastische gast, die steeds 3 jaar hoger zat.

  Hij keek gewoon niet om...

  Toen ik hem dan toch had weten te vervangen door een "bijna-net-zo-goed", presteerde hij het om op een superspeciaal romantisch moment dit nummer te neuriën. Te laat natuurlijk! :)

   

  Marco Borsato - Een hele vervelende, belachelijke CD. Niets tegen de persoon Marco Borsato hoor (allé, ja...). Alleen, onze buren hebben er blijkbaar een traditie van gemaakt om ongeveer 1 à 2 keer per maand een lekker potje te vrijen op de tonen van Marco.

  Je kan je de situatie ongeveer voorstellen? "De meeste dromen... kreun, kreun... zijn bedrog. Maar als ik ... piep, piep (bed) ... wakker word ... gilletje.... dan droom ik .... boenk (?) ... nog".

  Gezellig...

   

  Elvis Costello - I want you. Dit nummer legt mijn schatje soms op de cd-speler en kijkt mij dan zeer verlangend aan. En heel soms (jaja, geloof het maar), geraak ik daar zelfs min of meer door in stemming ;)

   

  5. Aan welke 3 (4 of 5 is te zot) personen geef jij het stokje door en waarom ?
  'k ben eens benieuwd wat a-girl, Verliefd en Lize denken over muziek in hun leven ...


 • Jawadde...

  Verdekke verdekke...
  Ik wilde graag de iets of wat mislukte afbeelding die bij dit berichtje stond wissen en ben zo slim geweest om het geheel te wissen.
   
  Ach ja, diegenen die dus het verslag gelezen hebben over onze uitstap naar de erotica-beurs in Mechelen, hebben dus geluk gehad...
   
  Korte samenvatting (of wat ik er mij nog van herinner): Ik ben dus met mijn schatje schoorvoetend naar de erotica-beurs vertrokken en heb er niet echt gevonden wat ik er dacht te vinden.
  In plaats van "drop-dead-gorgious-people" zag ik Meneer en Mevrouw Modaal. In plaats van een mooi overzichtje van wat de erotica-wereld zoal te bieden heeft, zag ik gigantische hoeveelheden sex-speeltjes. En in plaats van opgewonden, kwam ik er vooral gefascineerd buiten.
   
  Aankopen: 1 lingeriesetje & 1 keer massage-olie.
   
  Toekomstplan: zo van die chinese balletjes kopen, die ze tegenwoordig herdesigned hebben en geluidsarm (!?) gemaakt hebben.

 • Verslag van een date met mijn ex.

  Gisteren dus goed op tijd vertrokken naar het appartement van mijn ex-vriend. Laat ik hem voor het gemak Seppe noemen. Hij had er altijd een hekel aan dat ik overal & altijd te laat kwam (en kom, ik geef toe), dus had ik mezelf voorgenomen om dat deze keer eens niet voor te hebben. Ik ben om 19u vertrokken, om een half uur later 4 km verder te zijn. Moet lukken, zou je zo zeggen. Toch ben ik door een *grommel grommel* vuilkar nog bijna te laat gekomen. In ieder geval, om stipt 19u26 heb ik aangebeld.
   
  Ik wist absoluut niet wat ik ervan moest verwachten. Toen ik al die jaren geleden bij hem weg ging was het echt "ons" appartementje. Ik vond het dus een hele drempel te overwinnen om daar terug binnen te stappen.
  Seppe liet mij binnen, een onwennige zoen op de kaak (en dan nog twee, voor Nieuwjaar) en daar was ik dan. Hij zag er nog steeds even knap, nee zelfs nóg knapper uit dan dat ik het mij herinnerde. Zeer leuk en trendy gekleed en nog steeds dat fantastische lijf! Jawadde, dat was toch iets speciaals hoor.
   
  Pfoe, het is in dat appartementje fel veranderd... en in feite ook weer niet...
  Alle kaders bijvoorbeeld waar ooit foto's van mij en ons in zaten zijn nu gevuld met foto's van anderen. En natuurlijk ook van zijn nieuwe vriendin. Doet wel een beetje raar. Het interieur is ook best wel veranderd, al zie ik overal nog de dingen die we samen hadden uitgekozen.
   
  En wat zeg je dan tegen een ex-vriendje waarvan je dacht dat dat "voor altijd dé man" zou zijn. Koetjes & kalfjes hé.
  Na een aperitiefje (tja, hij weet nog altijd mijn favoriete merk), geeft hij mij een foto van zijn zoontje van vijf... Heu??? Heb ik iets gemist???
  Blijkbaar heeft hij nu een relatie met een nog steeds getrouwde vrouw (die aan het scheiden is) en zij heeft een zoontje. Seppe beschouwt dat kindje dus als het zijne, aangezien het hem ook al papa noemt.
  Die wens uit het verleden is dus in ieder geval al in vervulling gegaan.
   
  Wat mij wel een plezier deed (stout hoor, ik weet het), is dat zijn nieuwe vriendin een vreselijk naam heeft (Julienne, stel je voor :)) en dat ze echt niet knapper is dan ik. Grappig hé die vrouwelijke logica. Doordat ze (in mijn ogen natuurlijk) minder knap is en een dwaze naam heeft, voel ik absoluut geen jaloezie tov van die vrouw. :)
   
  Eventjes later begint hij aan het gerechtje. Nu is het zo dat ik mij een tijdje geleden echt ziek gegeten heb aan scampi's en dat ik die dingen sindsdien absoluut niet meer gegeten heb. Erg hoor, want vroeger was dat zelfs mijn lievelingsgerecht. En wat tovert Seppe met een grote smile op tafel: Scampi's in looksaus...
  Ik heb het hem niet durven vertellen dat ik daar in feite absoluut niet meer zo gek op ben en heb ze met een glimlach (bijna) allemaal opgegeten. Tja, niet erg slim van mij om hem daar niets over te vertellen natuurlijk.
   
  Na het etentjes hebben we het zo nog wat gehad over dingen op een "veilig terrein": het werk, mijn huisdieren, zijn avondwerkjes, de vakantie's, tv-programma's, onze auto's...
  Heel die tijd bleek trouwens dat hij dus nu alle dingen wel doet waaraan ik mij vroeger zo heb geërgerd omdat hij ze niet deed. Vb: hij ging gigantisch veel uit, rookte al eens graag een joint (of 10), dronk graag een stuk in zijn kraag, stond vaak op "den dop" (omdat hij zich wat depressief voelde), maakte van het appartement een echte mesthoop,...
  Nu blijkt dus dat hij nog maar heel sporadisch uitgaat, dat hij gestopt is met roken (ja, zelfs gewoon roken), hij drinkt nog maar enkele pintjes, heeft een vaste & goed betaalde job en dat zijn appartementje er echt tip-top uitziet,...
  Hij merkte op een bepaald punt zelfs op: tja, ik ben nu een afgewerkt product, en jij kan er niet eens van genieten. En dit toch wel met een weemoedige blik in de ogen.
  Toen ik zei dat het misschien allemaal anders had moeten lopen, was Seppe het daarmee eens.
   
  Rond 22u zag ik hem vaak op het horloge van zijn gsm kijken. Hij had ook al enkele berichtjes ontvangen. Aangezien het voor mij ook wel genoeg geweest was (er kwamen echt te veel vragen, bedenkingen,... over vroeger in mij op), heb ik gezegd dat ik eens ging opstappen.
  Hij was er meteen mee akkoord. Ik heb hem nog wel gezegd dat ik het echt wel fijn vind om terug gewoon met hem te kunnen praten, en daar was hij het mee eens.
  Toen ik al op de trap naar beneden stond vroeg hij mij of ik toch niet het gevoel had dat hij mij buiten zette. En nee, dat gevoel had ik niet...
  Hoofdstuk afgesloten. Maar nu wel op een veel mooiere en properdere manier dan zoveel jaar geleden.

 • Erotica-beurs

  Deze ochtend las ik in de krant dat het dit weekend Erotica-beurs is in Mechelen. Eventjes verder stond er ook dat er in datzelfde weekend, op diezelfde plaats (Nekkerhal) ook een veiling zou zijn ten voordele van Tsunami 12-12.
  Bizar. :)
   
  Enfin, ivm die erotica-beurs. Normaalgezien is dat iets waar ik niet over zou denken naartoe te gaan. Nu wil het toeval dat ik het er nog niet zo lang geleden over gehad heb met een vriendin, die daar vorig jaar is geweest.
  Zij had het een leuke ervaring gevonden. Niet dat ze met zakken vol hulpmiddeltjes, lingerie en folders over clubs naar huis is gekomen hoor! Ze had zichzelf een sexy lingerie-setje gekocht en daarnaast gewoon een leuke tijd beleefd, met enerzijds "mensen kijken" en anderzijds gewoon rondkijken op de verschillende standen (beursstanden hé).
   
  Ik heb deze ochtend dus een smsje gestuurd naar mijn schatje met de vraag of hij het misschien een leuk idee vond om daar dit weekend eens te passeren.
  Het antwoord was "leuk idee! Had er zelf ook al aan gedacht.".
  En dus gaan wij dit weekend waarschijnlijk de erotische wereld induiken. Kben eens benieuwd! :)

 • Afspraak met mijn ex...

  Ik heb morgen, voor het eerst sinds lange tijd, nog eens afgesproken met mijn vorige vriend. We zijn redelijk lang een koppel geweest (zo'n dikke 6 jaar) en hebben echt heel wat watertjes doorzwommen. In feite hangt die relatie zowat samen met mijn studententijd en de eerste passen in de beroepswereld.
  De relatie is uiteindelijk afgesprongen omdat we allebei andere doelen in het leven hadden gesteld en echt uit elkaar zijn gegroeid... Hij had er bijvoorbeeld enorm behoefte aan om zo snel mogelijk te trouwen, bouwen & kindjes krijgen en voor mij was dat allemaal absoluut niet zo dringend.
  Ik wilde mij eerst even echt kunnen concentreren om mijn "carrière" (ik had er uiteindelijk lang genoeg voor gestudeerd) en nadien zou alles wel loslopen.
  Natuurlijk was dit niet het enige probleem tussen ons, gewoon even een klein voorbeeldje uit een hele reeks.
   
  Ach, om een lang verhaal kort te maken: we zijn met slaande deuren uit elkaar gegaan, hebben nadien een hele tijd niets meer van elkaar gehoord en zijn sinds een paar maanden weer "on speaking therms" (enfin, voor zover je mailen & sms'en spreken kan noemen natuurlijk).
  Ons afspraakje is in feite het eerste sinds bijna 2 jaar.
   
  Ik heb er echt wel veel gemengde gevoelens over... Ik weet absoluut niet wat ik mag/kan verwachten. Ik hoop vooral dat ik iets van de liefde (natuurlijk in de vorm van vriendschap) kan terugvinden, die we uiteindelijk zo lang gedeeld hebben.
  Ik heb hem echt graag gezien, maar daarmee heb ik meteen ook alles gezegd. Het is heel duidelijk "gezien", in het verleden.
  En daar ben ik heel zeker van, ook al heb ik hem zo lang niet gezien.
   
  Achteraf bekeken is het trouwens een wonder dat onze relatie zo lang heeft geduurd. Als ik zie waar ik nu na een veel kortere tijd met mijn schatje sta, dan is dat toch echt een hemelbreed verschil hoor. Ik zou echt niet meer terugwillen.
  Maar, dat neemt niet weg dat ik hem als persoon echt een fantastische kerel vind en dat ik graag vrienden zou willen blijven (hoe cliché).

  Ach, ik ben benieuwd... (en zeer bizar: ook vrij zenuwachtig)

 • Aan Ridder Coenraed en anderen...

  Ik ga mij echt niet gaan verdiepen in de reden waarom ik hier nu juist een blogje ben gestart. Maar, aangezien ik toch wel redelijk vaak die opmerking/vraag krijg, toch wel eventjes enkele bedenkingen.
   
  Het zou belachelijk zijn te stellen dat ik dit absoluut niet zou doen om mijn denkbeelden enigzins te toetsen aan die van anderen. Ik denk trouwens dat zowat de algemene reden is voor het starten van een blog.
  En inderdaad, ik vraag mij soms wel eens af of het "normaal" is wat er met mij gebeurt. Ik bedoel: ik praat heel graag met mensen. Ook als ik een probleem heb met gelijk wat, dan praat ik vaak met een aantal mensen, om op die manier enerzijds mijn gedachten eens te verwoorden (soms zeer verhelderend) maar ook om de mening van iemand anders te horen. Het is voor mij dan absoluut niet noodzakelijk dat die andere dan dezelfde mening heeft als ik, aangezien het soms zelfs in het verschillen van mening is dat ik mijn idee bevestigd zie voor mezelf.
   
  Door mijn denkbeelden en twijfels op een blogje te zetten, zie ik ze zwart op wit voor mij staan. Gaan stellen dat dit een therapeutische waarde voor heeft, is zwaar overdreven. Maar, ik moet toch wel zeggen dat het mij af en toe eens goed doet.
   
  En ook: ik amuseer mij wel! Ik vind het in feite absoluut fijn om mijn kleine schrijfseltjes op het wereldweb te zetten. Anders zouden ze gewoon in een dagboekje terecht komen (tja, ik ben dus inderdaad zo iemand met een dagboek) en uiteindelijk is dit toch fijner hoor. Ik typ trouwens ook sneller dan dat ik schrijf. :)
   
  Ik wil trouwens mijn blogje vrij positief houden. Daarom ook misschien het gevoel van sommigen als zou ik mezelf heel de tijd zitten opmonteren.
  Het is echt wel duidelijk dat dit voor mij "neven-problemen" zijn. Ik veronderstel dat iedereen het erover eens is dat er echt wel ergere problemen zijn en dit zowel voor mij als voor de hele wereld.
  Het is voor mij bijvoorbeeld veel belangrijker dat ik mijn schatje deze morgen nog hoorde zeggen dat hij van mij houdt, dan dat we gisteren-avond weer niet hebben gevreëen. Mijn problemen zijn echt geen levensproblemen, alleen maar dingen die niet mogen escaleren en waar je als volwassen mens normaalgezien perfect mee om kan.
   
  Ach ja, langs de ene kant relativeer ik mijn "problemen" dus voortdurend, maar langs de andere kant zie ik dat er toch al meer dan 6000 hits zijn op zo'n site...
  Of zou het zijn omdat het eerste woord "sex" is? Hihi...

 • Al 30, en nog maagd?

  In de vakantieperiodes koop ik nogal graag eens een aantal "boekskes" om nog eens bij te blijven of wat er nu zogezegd "in" en "out" is.
  Zo kocht ik mij vorige week ook eens de Flair omdat een schreeuwende hoofdtitel nu toch echt mijn aandacht trok: al 30 en nog maagd.
   
  Toch wel een intrigerend artikel moet ik zeggen... Ik kan het mij absoluut niet voorstellen dat, als je een gezonde persoon bent, met een normale interesse voor het andere (of hetzelfde) geslacht, dat je dan op je 30ste nog maagd kan zijn.
  Ik beweer absoluut niet dat die mensen abnormaal zouden zijn, enkel dat het mij zo eigenaardig lijkt dat die in de volledige periode van hun "sexuele volwassenheid", wat toch ruim gezien zo'n 15 jaar is, helemaal nooit de "kans" gehad hebben om met iemand te vrijen.
  Van wat ik ervan verstaan heb is het ook vb absoluut niet hun bedoeling om dit wegens religieuze gronden niet te doen, of door een zwaar trauma uit het verleden ofzo. Neen, die mensen (man & vrouwen) hadden gewoonweg simpelweg "het" nog niet gedaan, wegens tja... nog niet de kans gehad ofzo...
   
  Als ik nu eens heel diep ga graven in mijn geheugen en mij ook eens dwing om die paar one-night-stands uit mijn studentenperiode, die toen zo hip waren (maar achteraf bekeken gewoon dom), mee te tellen... Ik kom dan toch aan een kleine 10-tal verschillende bedpartners. En om eens in de onnozele statistieken te duiken: hiervan waren er een 6-tal vrij kort tot zeer kortstondige relatie's bij en 4 mannen waren telkens opnieuw "de man van mijn leven".
  Uit verschillende gesprekjes met vriendinnen, denk ik dat dit een vrij gewoon gemiddelde is als je een vrouw van 28 bent.
   
  En dan denk ik zo bij mezelf: ach ja, er zijn vrouwen (en mannen) die "het" nog nooit gedaan hebben. Het feit dat ik het dan niet zo vaak doe zal wel niet erg zijn zeker?
  Hmm... nee... die redenering klopt niet :)
   
   

 • Twee weken!!

  We hebben dus twee weekjes op elkaars lippen geleefd (niet in't echt natuurlijk... :)).
  En het is mij wel vrij goed meegevallen, moet ik zeggen....
   
  De eerste week zijn we in feite vooral bezig geweest met feesten, bekomen van de feesten en opnieuw feesten. Toch spijtig uiteindelijk dat die feestdagen zo dicht tegen elkaar liggen. Het zou volgens mij leuker zijn om Kerst in augustus te vieren ofzo :).
   
  De tweede week hebben we dan echt eens een weekje verlof genomen en ons vooral niets aangetrokken van wat allemaal nog moest gebeuren (zoals poetsen, strijken, familiebezoekjes,...) en niet moest gebeuren (vreselijk laat blijven liggen, veel te vroeg of juist te laat in bed kruipen, een hele dag niets doen,...).
   
  Ik had mezelf voorgenomen om in die twee weken echt eens werk te maken van mijn "erotische gemoedstoestand" en het er eens over te hebben met mijn schatje. De eerste week waren we allebei zo vreselijk moe van de gewerkte weken ervoor en de feesten die er juist waren gepasseerd, dat er echt niet veel erotiek in de lucht hing...
  Maar, we hebben daarentegen wel eens goed de tijd genomen om echt van elkaar te genieten. Zo zijn we een avondje gezellig naar de sauna getrokken. Uiteraard is er niet veel erotiek aan een avondje sauna, maar eens zoveel romantiek, vind ik...
  We zijn ook een aantal keer vroeger in ons bedje gekropen en hebben dan uren zitten (enfin, liggen) babbelen en knuffelen en strelen en... Maar, niet gevreëen.
  Voor mij is dat echt absoluut geen probleem. ik heb trouwens echt wel eens behoefte aan een gezonde dosis romantiek.
  En dat er dan niet ook een penetratie (om het zo vlakaf te zeggen) bij komt, is voor mij zelfs nog specialer. Dat wil toch zeggen dat je dat uiteindelijk niet nodig hebt om echt een fantastische relatietijd door te brengen?
   
  In de tweede week hebben we ons maandelijks gemiddelde al meteen verdubbeld (en dat al in het begin van de maand) :). En, als ik mag kiezen, dan kies ik meteen de benadering van de eerste week: de pure, onvervalste romantiek. En dit is voor mij ver verheven boven twee keer middelmatige sex, vlak voor't slapengaan.
   
  Ach ja, uiteindelijk zou je natuurlijk een combinatie van beide moeten bekomen hé. Dat lijkt mij de ideale situatie. En als ik het grootste deel van mijn vriendinnen mag geloven (tja...) dan combineren zij allen een zware dagtaak als werkneemster, mama, partner, ... met een bloeiend, passioneel, romantisch, fantastisch sexleven.
  Tot je natuurlijk met die 3 beste vriendinnen praat die al eens iets meer durven zeggen...
  Ik ben blijkbaar echt niet alleen op de wereld met mijn probleem: zin hebben om meer zin te hebben in vrijen.