Mannen in pak en das

Ik had deze voormiddag om 11u een afspraak met een aantal leveranciers bij ons op kantoor. We hebben hele leuke kantoren, met een supermooie vergaderzaal op de zolderverdieping. Alleen... het is er echt snikheet deze dagen.
Ik ben daar in feite al op voorzien en loop op gemakkelijke slippers (wel mooie hoor! :)), luchtige kledij en heb ik voortdurend een fles water bij mij staan.
De twee meneren die op bezoek kwamen hadden zich in vol ornaat uitgedost. Helemaal in pak en das.
Ochotte die hebben gezweet.
Ik bleef maar water aandragen om ze het toch een beetje dragelijk te maken, maar ik zag ze bijna smelten. Ik vond het niet echt kunnen dat ik ze zou voorstellen om hun das dan maar uit te doen (het zijn tenslotte vreemde mensen hé), maar de verleiding was groot.
 
Dan hebben wij vrouwen het toch wel gemakkelijker. Het is uiteindelijk niet moeilijk om er toch nog "presentabel" uit te zien en toch licht gekleed te zijn. Als een man naar een belangrijke business-afspraak moet, kan hij bijna niet anders dan zich in een pak te hijsen. Hij kan dan hoogstens zijn vest uittrekken, maar verder kan echt niet hé.
 
Ach ja, ik zal misschien bij volgende afspraken vermelden dat het bij ons echt warm is. En misschien al grappend opmerken dat een das dus echt te warm is.
Misschien moet ik dan na die vergadering geen plassen zweet meer opkuisen :)


De commentaren zijn gesloten.