• Hihi

  Aangezien ik de volgende periode niet meer zo vaak online zal zijn, zal ik er maar voor zorgen dat er een iets minder beladen berichtje bovenaan staat hé ;)

  Prettige kerst (voor diegenen die er nu al zin in hebben).

 • deze ochtend

  Eén vinger zachtjes binnen. Eén vinger rondjes draaien. Gedachten, fantasie, twee mannen, donkere kamer, spanning.

  Schokken!

  Opstaan... 

 • Toevallige ontmoeting

  Ik was deze ochtend voor mijn werk op de luchthaven. Het was mij veel te vroeg en ik stond er tegen mijn zin. En spijtig genoeg ben ik zo één van die mensen die dat dus niet kunnen verstoppen hé. Bij het buitengaan was ik mij nog aan het bedenken op welke van de vele parkings en op welk verdiep ik mijn auto nu ook alweer had achtergelaten en mijn humeur werd er al niet beter op.

  Plots zag ik een gezicht dat mij aankeek alsof hij mij kent. En ik herken hem ook meteen, maar bedenk mij dat ik veel te lastig ben om mensen te "kennen" en draai mij in een fractie van een seconde zogenaamd bezig met 100 zaken om.

  Maar hij was niet van plan om mij zomaar te laten passeren en riep mijn naam. Tja, nu kon ik niet anders meer hé. En nu komt dan een bekentenis. De persoon waarvan sprake was één van die kalverliefdes uit mijn tienerjaren. Bert was toen dan ook super prachtig want hij kon goed volleyballen, mijn vriendinnen zagen ook wel iets in hem en hij had mooie ogen. En toen waren dat nog mega-belangrijke criteria.

  Uiteindelijk heb ik nog een superleuk gesprekje met hem gehad over koetjes (heb je een vriendin? of vrouw?) en kalfjes (of kindjes?). Waarop hij op beiden negatief heeft geantwoord. Ooit zou ik dan ook heel vaag gebleven zijn over mijn "burgelijke stand", kwestie van alle optie's open te houden, maar blijkbaar ben ik dan toch al een beetje volwassen geworden, want ik vertelde hem dat ik samenwoon met mijn vriend. Bert blijkt zelfs in dezelfde gemeente te wonen als ik. En niet eens zo ver ook niet...

  Na een tiental minuutjes hebben we dan onze eigen weg terug opgezocht en zocht ik mij alsnog een ongeluk naar mijn auto. Wie koopt er nu ook een grijze auto, zo zijn er 1065468 in een dozijn...

  En toen bedacht ik mij dat het in feite spijtig is dat ik hem niet naar zijn gegevens heb gevraagd. Maar ja, wat doe je daar dan mee hé. Het is niet dat ik daar een flirt mee zou willen ofzo, maar ik vind het nog altijd een superleuke gast. Het staat enkel zo raar om mail-adressen uit te wisselen met iemand waar je in feite alleen maar een leuke klik mee hebt. Dus heb ik dat niet gedaan. En heb ik daar natuurlijk spijt van :)  

 • Heppie beurtee toe mie!!

  Live Search Afbeeldingen twee kaarsenEen lieve lezer maakte er mij daarnet attent op: het blogje bestaat morgen twee jaar!! TWEE JAAR!!! Miljaar dedju, dat is dus al lang hé.

  Tijd voor een overzichtje? Nope, geen zin in, lees heel de blog maar ;)

  Tijd voor een diepzinnige bedenking? Nope, ook geen zin in, het zou mij toch alleen deprimeren.

  Tijd om er mee te stoppen? Nope, ik doe het toch nog te graag.

  Tijd om eens wat nieuwe sensationele dingen te vertellen? Tja, soms is de verleiding groot om toch wat meer van mijn verborgen lades open te trekken. Maar, de giftige reacties (hoe dwaas ook), houden dat vaak toch wat tegen.

  Maar kom, ik ga er nog eens voor de volle twee jaar tegenaan. Denk ik. Als ik er de inspiratie én zin voor blijf hebben.

  En welke cadeautjes zou ik nu graag voor mijn verjaardag van jullie willen? Awel, dat is simpel: vraagjes, vraagjes, vraagjes en wat leuke wensen hé ;)

   

   

 • Working day and night! :)

  Lap, het is weer zover. Mijn periodieke klaagzang ivm mijn werk komt er weer aan. Dus aan diegenen die daar geen boodschap aan hebben: stop met lezen en kijk naar Familie, FC De Kampioenen of lees de Dag Allemaal, want dat gaat interessanter zijn.

  Alhoewel... Ok, ik heb veel werk momenteel. Maar ik amuseer er mij wel mee. Deze week heb ik nog een aantal projecten af te werken in het eigen Belgenlandje en volgende week vertoef ik een midweekje bij onze Noorderburen. Ik mag er een project gaan  begeleiden, voor een klant die niet op een euro meer of minder kijkt. Altijd leuk natuurlijk.

  En dan heb ik twee weken verlof!! Twee weken niet moeten denken aan projecten, aangezien dan alles is afgewerkt. Ik heb momenteel nog zo veel werk, dat ik er nog niets voor 2007 heb kunnen bijnemen. Dat heeft als voordeel dat ik van 23 december tot en met 7 januari absoluut niets aan mijn hoofd ga hebben. Dus: geen budgetten die nog moeten gemaakt worden, geen klanten die niet goed geholpen worden door collega's, geen leveranciers die dringend info nodig hebben. Niets... Gewoon totale rust.

  En nadien zal ik wel weer tegen 100 km/u tegenaan moeten gaan, maar dat is uiteindelijk niets nieuws hé...

 • Baby

  baby ooievaar - Google Afbeeldingen ZoekmachineIk nam de baby van mijn vriendin in handen. Het weende een beetje in zijn wiegje en toen ik het opnam niet meer. Vertederde blik van mijn ventje. Een beetje verlangend ook.

  Het was onwennig, maar toch ook vertrouwd. In een ver verleden heb ik immers een broer en zus opgevoed. Moest ook wel met ouders die nooit beschikbaar waren.

  En toen heb ik uit het diepst van mijn hart verlangd naar het verlangen om kinderen te krijgen. Het zal nog wel komen, zeggen ze dan. Wanneer het er is, weet je dat het dat is, zeggen ze dan.

  En toch blijf ik denken dat ik graag kinderen wil. Ooit. Later. Als ik groot ben.

  Maar op mijn 30ste ben ik al groot vrees ik. Ik wil het alleen nog niet toegeven.

 • Gebroken...

  Ik heb een heel weekend plafonds geschilderd. En ik die dacht dat ik een goeie conditie heb... wrong thinking.

  Ons appartementje is in totaal 140 m². En dat heb ik geweten, aangezien ik het in omgekeerde wereld helemaal wit heb gemaakt.

  Maar toch ben ik er best tevreden over. Het werk vlot goed. We krijgen deze week onze nieuwe keuken geïnstalleerd en binnenkort zouden we ook terug een badkamer moeten hebben. Als alles een beetje vooruit gaat zoals het nu loopt, zouden we tegen nieuwjaar terug helemaal op orde zitten.

  Maar voorlopig ga ik nog even in een hoekje kruipen met pijn op alle plaatsen waarvan ik nooit had vermoed er spieren (of gebrek aan spieren) te hebben.

 • Sylvester op zijne pik getrapt.

  Kan iemand mij eens uitleggen welke vervormde geest volgende uitspraak kan doen: "Wat kan je nu verhopen te krijgen als je steeds verzaakt aan de essentie van je vrouwzijn?"

  En ik ga zelfs niet eens de moeite doen om hier een antwoordje op te formuleren.

  Essentie van het vrouwzijn... Godverdekke miljaar miljaar... diene klootzak durft nogal.

 • Brief aan de Sint

  sintenpietIk heb deze nacht de hele dag wakker gelegen. Ik wilde je namelijk spreken Meneer De Sint. Ik wilde je vragen om het met mij op een akkoordje te gooien over een aantal zaken. Ik wil namelijk geen wereldse dingen dit jaar, maar enkele extra eigenschappen. Omdat ik er niet zeker van ben dat je dat ook meedraagt in die jutten zak van jou, wilde ik het er eens persoonlijk met jou over hebben.

  Ik zou in mijn schoen dit jaar graag een aantal talenten vinden. Zo heb ik dringend nood aan meer geduld. Ook zou ik graag het talent hebben om mij minder zorgen te maken over onbenulligheden. En nu we toch bezig zijn, zou ik ook graag muzikaal talent hebben (al die muzieklessen te spijt, het zit er dus écht niet in hé), 20 punten meer IQ, een talenknobbel (zodat ik nu eindelijk eens in staat ben om ook Spaans, Russisch, Arabisch en Chinees te leren en dit liefst op een paar weken tijd), het vermogen om meteen sympathiek over te komen,...

  Och, nu ik er zo over nadenk had ik ook nog graag het talent gehad om mijn mening soms wat meer voor mezelf te houden, of als ik die mening dan toch formuleer, dat het dan wat beter overkomt.

  Maar Meneer De Sint, ik heb jou niet gehoord. En nochtans slaap ik tegenwoordig terug in de kamer waar ik de eerste 25 jaar van mijn leven heb doorgebracht.

  En nog meer: je bent mij dit jaar gewoon helemaal vergeten... Geen Barbiepoppen, gezelschapspelen,... Geen speculaas, geen marsepein, zelfs geen verloren mandarijntje. Of het zou het verschrompeld exemplaar in de fruitmand moeten zijn. Maar als ik het mij goed herinner, lag dat er dus al. En al helemaal geen extra talenten. Dat heeft de persoon die het nodig vond om zijn auto geparkeerd te laten aan het pompstation en nog een extra klapke te gaan doen met de mevrouw van het station ook goed gemerkt.

  Bon, ik ben er dus uit hé: Sinterklaas bestaat niet. Daarvoor moet ik dan 30 jaar geworden zijn.

  Of zou ik hem té fel verwenst hebben de vorige dagen?