Temptation!

Ok, ik beken, ik geef toe... ik kijk naar Temptation Island. Kheb mij dus ook al een breuk gelachen met de zatte uitlatingen van "ik-wil-van-de-grond-gaan-maar-geen-vrouw-wil-het-met-mij-doen-,-en-dus-ben-ik-stikjaloers-op-mijn-madam-die-het-met-twee-venten-heeft-gedaan"-Gringo. Alé, alleen al de gedachte om zo'n slip te kopen, laat staan te dragen...
Ik heb al fameus gegriezeld bij elke mouve van vetzakske Takis en medelijden gehad met misbegrepen Danny (wat een kool is die zijn vriendin, amaai). Maar de ponpon van alle ergernis gaat deze keer toch naar Mr. Libidos. Ook diene was al lang van de grond gegaan, had er een dame geweest die iets in hem had gezien. Wat dus niet het geval was.

En wees gerust: ook de vrouwen ontsnappen uiteraard niet aan de onafgebroken aandacht (én kritiek) ;) van a-woman. Ciska is "toevallig" in bed beland (of was het onder de palmbomen) met twee venten en heeft daar nu - krokodillentraan - spijt van. Véronique'ke vind ik in feite nog wel schattig. Hoe ze gisteren koos voor de knapske kleerkast van de hoop en dan met blinkende oogjes vertelde dat ze maar één keer de kans kreeg om met zo'n man weg te gaan. Net of ze plots op date mocht met Brad Pitt ofzo. En wel wist dat ze hem nadien aan Angelina moest terug geven. En dan hebben we nog "kom-eens-aan-mijn-gat" Mvr. Takis. Lelijk mens, maar kom...

En over kwezeltje én lelijkaard Mvr Danny wil ik het zelfs niet hebben.

Maar in ieder geval: ik amuseer mij toch wel met het kijken naar deze (ongetwijfeld vlotjes gemanipuleerde) kijk op 4 koppels die ook niet naar reeks 154 schijnen te beseffen dat ze in een héél andere omgeving zitten dan wat real life normaal te bieden heeft.

Commentaren

 • Prachtig geschreven!
  En ik geef het ook toe: ik kijk er ook naar ;-)

  Fijn weelend woman!
  Groetjes van Miek

 • en ik zeg het nog: Temptation Island is de beste bullshit-tv die er bestaat. Het is het enige programma waar ik me verkneukelend en verlekkerd in mijn hoekje van de zetel nestel en mij vergaap aan zoveel doms, smakeloos en ordinairs. Het is één van die dingen die mooi zijn van lelijkheid. Jambers van vroeger is er niets bij. I LOVE IT. (Ondanks het feit dat de upgrade die Flip Kowlier, Kamagurka en anderen aan het Westvlaams gegeven hebben compleet teniet gedaan wordt door wonder-der-natuur-Gringo, wat een figuur, dat ze dat nog maken!) Bref, we delen (nog) een stokpaardje!

 • Dan zul je snoepen van dit!
  --> http://www.garagetv.be/video-galerij/walter/video13135.aspx

  moehahaha ;)

De commentaren zijn gesloten.