Er was eens...

00Er was eens, in een land hier ver vandaan, waar de zon altijd schijnt en de mensen heel raar praten, een koppel. Laten we ze voor het gemak Cis en Grin noemen. Beiden waren op vakantie in dat land en hadden het gezelschap van 20 bloedmooie (alé, de ene al wat bloedmooier dan de andere) vrijgezellen.
 
Cis dook op een dronken avond, toen ze eens helemaal in stemming was, en gekwetst was door beelden (jaja, in dat land hadden ze toen al laptopkes) met twee mannen onder de lakens. Of zou ik zeggen: onder het bladerdak. Nu moet wel gezegd dat ze "het" alleen maar gedaan heeft met 1 man (diegene die zich een levensmissie had gemaakt om 4 op 4 te scoren, maar gestrand is op 1 op 4) en dat de andere man er heel pienter heeft staan manipuleren en er toch wel mee van heeft genoten. Cis voelt absoluut niets voor beide heren en heeft al gauw spijt van haar actie.

Grin heeft op diezelfde vakantie 14 (!!) dagen lang zijn pietje achterna gelopen en alles wat borsten heeft in zijn bed proberen krijgen. Wondermooie slips (ahum) met feërieke uitspraken erop als "this is not gonna suck itself" of "champion fucker" ten spijt: geen van de meiden voelde zich geroepen om de jongeheer van de jongeman te ontmoeten. Daarbovenop riep hij zowat om de 10 minuten dat hij "hevoelens" kreeg voor da meisje (en dat ging dan over diegene die hem toen toevallig was gepasseerd) en dat hij met haar verder wilde.

Dus: Cis en Grin ontmoeten elkaar weer. De optelsom van beide termijnen wordt gemaakt. Resultaat: Grin vindt dat Cis hem geweldig heeft bedrogen, want zij heeft gesext en hij niet.

Pittig detail: ER WILDE GEEN VROUW MET HEM SEXEN!! :)

Of hoe de wereld soms toch oneerlijk in elkaar zit. Die mep die Cis aan Grin gaf, was dan ook volkomen terecht. Vind ik. :-)

Commentaren

 • Hahahahahahaha! Ik lig dubbel hier! Geweldig geschreven Woman!
  Ik heb het ook allemaal van dichtbij gevolgd! Ah ja, mijn tv staat niet zo ver van mijne zetel hé? ;-)
  Fijne dinsdag Woman!
  Groetjes van Miek

 • 'Isla de la tentacion': hét taalprogramma van het moment. Uitdrukkingen zoals 'no kissin', no fuckin'' of 'drank is den duvel' zijn nog niet weggeëbd of we worden geconfronteerd met een Vlaming pur sang: 'Hrinho'. In zijn zoektocht naar borsten, vergat hij van de grond te gaan. Wellustige dames keken op hem neer en kregen spontaan hoofdpijn. Zijn (toekomstige) eega daarentegen had dan wel het nirwana ontdekt. Jammer genoeg had zij de klassieke verklik-ingrediënten, met name de infraroodcamera en het microfoontje, vergeten.
  Eigenlijk moet men hersenloos, knettergek en mediageil zijn om hieraan mee te doen. Oh ja, en ook nog taalgevoelig, anders hadden we nooit gehoord van het woord 'libidos'...

 • Het allergrappigste moet nog komen:) The man gaat met hangende pootjes terug en wat nog erger is....hij zal Cis terzelfdertijd laten voelen hoe vereerd ze zich moet voelen. Ik ben blij dat ik niet de enige was die zich doodgeërgerd heeft aan 'the man'.

 • Waarom ik single ben.
  Ik zal er niet tegen kunnen dat mijn partner het meer doet dan mij .
  Want dat bewijst dat ze mij zou bedriegen , Slimme mens om deze conclussie eruit te halen en logisch ook nog. Enkel de situatie is niet helemaal dat ;)

  Siberx

 • Je bent het happy end vergeten! De tweetalige Hrinho (thx Mentor!) (West-Vlaams & Hollands) en zijn Cis gaan trouwen (waarschijnlijk zelfs nog in het lang en het wit) en leefden nog lang en gelukkig :). Moehahaha....

 • hilarisch!
  elk jaar wordt het weer beter, net wanneer je dacht dat het niet erger kon! Is beetje een satire geworden
  en ze leefden nog lang en gelukkig ;-D

De commentaren zijn gesloten.