Praten

Het heeft even geduurd, maar mijn ventje is wakker geworden. Ik heb er fameus voor aan de boom moeten schudden, maar blijkbaar is de euro gevallen. Hij heeft dus door dat er iets fundamenteels mis is met "ons" en dat daar dringend iets in de goeie richting dient aan gedaan te worden.

Alleen... laat het nu nét een immens drukke week op 't werk zijn. Net nu heb ik elke avond te werken tot een uur of elf 's avonds en kom ik dus kapot thuis. Mijn ventje vertrekt binnenkort voor enkele weken naar 't buitenland voor 't werk en heeft blijkbaar beslist dat er hier en nu oplossingen moeten komen.

Ergens heeft hij wel gelijk natuurlijk. Ik ben vragende partij om zo snel mogelijk iets te doen aan onze relatie. Maar het is een heel emotioneel proces. En ik krijg het momenteel gewoon niet gecombineerd met mijn werk.

En nu ik dit zo lees, zie ik pas hoe hartenloos dit klinkt. Precies alsof mijn relatie minder belangrijk is dan mijn werk. Maar nu net deze ene week is écht wel hel...

Commentaren

 • Wanneer het gaat over rondslingerende vuile sokken of remsporen in het toilet dan kan je een vent wat bijsturen, maar in jullie geval...
  De tijdelijke scheiding is het beste wat je nu kon overkomen en het zal je in de gelegenheid stellen om een SWOT analyse van je relatie te maken.
  Hou ons op de hoogte, lieverd.
  Zoen
  Guy

 • ik begrijp wat je zegt. Dat is een keuze die je niet kan maken. Beiden zijn belangrijk. Je kan het je niet permitteren hiervoor verlof te nemen, en terwijl is het toch dringend.
  even de agenda's bij elkaar leggen, misschien is er, mits eventuele aanpassingen ergens nog wel een plaatsje...
  wel goed dat hij het inziet..
  go girl, thumbs are up!

 • Ik begrijp best wel dat je werk belangrijk is en dat je door de drukte geen energie meer over hebt om over je relatie te praten met je partner. Maar, het is ook wel zéér belangrijk dat je hiervoor toch even tijd uittrekt hoor. Hem zo naar het buitenland laten vertrekken vind ik niet echt een goede oplossing. Een tijdelijke scheiding kan inderdaad positief zijn maar hij moet toch ook een 'houvast' mee kunnen nemen! Een doel, iets waar hij (en ook jij) zich kan aan optrekken als de twijfels weer de kop op steken!
  Is maar mijn idee hé, jullie weten zelf ook wel wat kan en niet kan....
  Fijne dag nog!

  Groetjes,

 • Tja het zal dus weer niet te doen worden jij druk druk druk...dan je ventje weg... zo komt er maar geen einde inzicht of mss is het enige wat inzicht is het einde van ulle relatie... :-(

 • Ik volg je blogje al een hele poos en je beschrijft wel dat je het gevoel hebt dat het niet goed gaat tussen jullie, maar concrete voorbeelden worden amper beschreven. Behalve dan sex, wat meer door jou als een probleem wordt ervaren dan dat het echt een probleem is. Of iets al dan niet een probleem is, is vaak een kwestie van perceptie. Soms heb ik de indruk dat er een gebrek is aan een "wees blij met wat je hebt"-gevoel bij jou (bij jullie?)

 • Om eerlijk te zijn, denk ik dat je te veel tijd in je werk steekt. Ook ik was lang zo en had daardoor mijn relatie verwaarloosd... Je groeit sneller uiteen dan je denkt daardoor en waarvoor doe je het? denk je dat je baas je meer zal waarderen? nee hij vindt het maar gewoon dat je leeft voor je werk... time to change !!!

De commentaren zijn gesloten.