2u28min56sec

Ik heb een statistiek-pagina aan mijn blogje gekoppeld. Mannekes, wat een revelatie is dat! Ik ga nu heel regelmatig eens op die site kijken en begin het toch wel vrij raar te vinden soms.

Het grappigst vind ik de keywords via dewelke ze bij mij terecht komen. Blijkbaar zijn mensen op zoek naar volgende zaken: "mannen gedwongen", "zijn we te ver gegaan met vrijen", "schaamhaar", "sexy bloesje verhaal", maar vooral naar "www.pabo.be". Misschien moet ik een percentje gaan vragen bij hen. ;)

Als je "tekst vakantie" intikt, ben je dan van plan om een vakantie te verzinnen? Een tekstje zoeken om naar vrienden en familie te sturen? Jawadde.

Zou de persoon die "te emotioneel worden" intikt in google momenteel aan het worstelen zijn met moeilijke gevoelens? Ik stel me dan een vrouw voor, die zojuist door haar baas is uitgescholden en die snel snel via google opzoekt wat ze kan doen aan de opkomende tranen.

Wat zou de man of vrouw aan het zoeken zijn bij het intikken van "vrouw opwinden ongemerkt". Zou hij of zij plannen om zijn/haar vrouw eens te verleiden zonder dat ze het merkt? En nog meer: heb ik daar dan ooit iets over geschreven?

Trouwens, ik ben pas hélemaal benieuwd naar hij/zij die intikt: "ik heb een vriendin die in het rond neukt". Alé seg, wat verwacht die daar nu van? En die komt dan bij mij terecht. Ik... iemand die niet neukt. :) Dat moet ook wel een teleurstelling zijn.

Vandaag heeft er trouwens iemand welgeteld 2u25min56sec mijn blogje verkend. Hij/zij deed dat tussen 9u41 en 12u10 en dan nog wel vanuit Brussel. Een voormiddag "in stilte bezig gehouden" op het werk? :)

Commentaren

  • Om uw hele blog inclusief archief door te lezen kunt ge gerust 2 uur bezig zijn. De eerste keer heb ik dat ook gedaan ;-)

  • Kan je dan ook zien vanuit welk netwerk (lees:bedrijf) deze persoon werkt?

    thx
    Stijn

  • Ik ben hier via via terechtgekomen en ook een tijdje zoet geweest met lezen.
    Oh en in één van je allereerste blogs staat er een link naar de pabo site, waarschijnlijk daarom dat ze hier terechtkomen ;-)

  • @Stijn: ja, dat kun je zien. Hangt er van af hoe de router of de gateway heet waarmee het bedrijf zich aan het internet bekend maakt. In Nederland is dat bij de ministeries van de overheid herkenbaar. Dus bijvoorbeeld mindef voor ministerie van defensie. Altijd leuk als je bij de Pabo werkt en dan ziet wie er overdag bestellingen ingeven ;-)

De commentaren zijn gesloten.