Ont(b)lurkt

stokAwel, ik moet zeggen, het deed me goed, dat on(b)lurken. Ik vind het een prettig idee dat ik enkele minuten onspanning vorm voor sommige mensen. En dat alleen maar door wat onzinnige tekstjes te schrijven. Stel je voor...

In ieder geval, nu ik weer een boost heb gekregen, ga ik er weer tegenaan!

Ik heb trouwens nog een leuk stokje gekregen van Maai:

Ze vroeg me naar 5 a-woman-weetjes, waar bijna niemand iets van weet...

1. Wist je dat alle namen op mijn blogje fictieve namen zijn? Ja, ok, zover zijn de meesten. Maar wist je ook dat de namen die ik dan wel gebruik vaak starten met dezelfde eerste letter als de namen "in 't echt"? Maar, ik geef toe, erg consequent ben ik niet hoor.
Ik had ooit namelijk gedacht dat ik ze op die manier misschien ging onthouden en dat ik daardoor ook na verloop van tijd over die mensen kon vertellen. Wrong thinking dus. Ik zou eens een systeem moeten vinden waarbij ik gemakkelijk al mijn logjes in een word-documentje kan zetten...

2. Als ik niet kan kiezen tussen twee dingen, dan laat ik het lot (zogezegd) beslissen. Ik doe dan iets in de stijl van "kop of munt" of van "als er nu een rode auto om de hoek komt, neem ik optie A". En dan moet je niet denken dat ik op basis daarvan beslis hoor. Dan beslis ik op basis van het feit of ik nu teleurgesteld of happy ben met hetgeen het lot beslist heeft. En dan kan ik écht beslissen. :)

3. Toen ik vroeger van een fuif naar huis liep, had ik een weg uitgestippeld langswaar ik er zeker van was dat "ze" mij niet konden volgen. En enkel als ik langs die weg liep, was ik volledig op mijn gemak. Het feit dat ik alleen, in den donker, om 3u 's nachts naar huis liep, deed er dan niet meer toe.

4. Ik fantaseer soms over vrijen met twee mannen. Maar toen het voorstel er ook concreet kwam, heb ik elegant (en gepast "verontwaardigd") geweigerd. Sissi dat ik ben.

5. Ik ben enorm bijgelovig. Zo heb ik mijn moeilijke examens steeds met dezelfde "succesoutfit" gedaan, schrijf ik nog steeds met dezelfde balpen als het belangrijk is, zal ik nooit paraplu's openen binnen, loop ik niet onder een ladder en vind ik dat klavertjes vier geluk brengen. Toch ben ik stapelzot op mijn pikzwarte kattepoes.

Commentaren

 • sooo familiar!
  zeker nummerke 2 ;-D
  en 5

  this is fun!

 • zeg, en heb je nu wel een kat of is dat ook fake ?

  den toffe

  ps: :misschien is ont(b)lurkt zijn toch wel toffer ?

 • voor alle duidelijkheid: ik heb dus een zwarte kat!
  En: blijf gerust reageren, dat maakt het voor mij ook fijner :)

 • Ook ik ben bijgelovig. Ik heb een succesoutfit en een geluksring. Die geluksring mag ik van mezelf niet teveel dragen want anders nemen zijn krachten af ;-)
  Daarnaast ga ik altijd ten rade bij een derde wanneer ik over iets niet kan kiezen (meestal men schatje). En ook ik laat me leiden door mijn gevoel bij zijn keuze. (Dit tot grote ergernis van schatje.)

 • Hmmm. Vrijen met 2 mannen maar op het moment suprême afhaken ? Ik kan het je toch es aanraden. Binnenkort in het hoofdstukje "Frank's Wild Years" : 2002, het jaar waar een goede vriendin van me, met blijdschap van een"a double penetration" genoot. Met toch wel de nodige concentratie van alle partijen involved.

 • Ah toch 'echt' een kat. Belangrijk voor ons om te weten hé. Als je dan tot leven komt in onze hersenspinsels dan klopt 'dat' aspect toch al met de werkelijkheid. Nu nog weten of de rest klopt .... stel u voor !

  PS: Om maar mee te kunnen converseren en me te kunnen onderdompelen in een zekere vorm van anonimiteit heb ik dan toch maar een hotmail@ versierd. u never know.

 • Als je 'klavertje vier' comprimeert in computertaal dan heb je 'klaviertje' en met wat geluk kan je daarmee dan weer een superbe stukje intoetsen. :-))

  Groetje

 • even komen piepen in de vrije tijd,groetjes

 • Twee mannen, meteen doen! Mijn meisje stelde het jaren geleden voor. Ik was toen te jaloers en te onzeker om daar mee in te stemmen. Domme ik. Nu dromen we er beiden van. Maar zijn niet meer zo jong en aantrekkelijk als toen. Nu ben ik niet meer jaloers en ook niet meer onzeker. Heb wel spijt als haren op het hoofd dat ik toen niet heb ingestemd.

De commentaren zijn gesloten.