and the winner will be:

Neen, ondanks onze hoop zullen we niet winnen. Bij Flair, welteverstaan.

Sorry Beate, Elle, Contessa en alle andere kandidaten, maar wij hebben hét niet. Wie dan wel, zal je vragen? Wel, mijn weddenschappen zijn ingezet op Lilith... Zij heeft hét helemaal: ze werkt niet anoniem, heeft leuke hobby's, het design van haar blog is écht mooi (let vooral op de titel op het boekje bovenaan de site), ze heeft GIGANTISCH veel lezers (daarbij vallen mijn cijfertjes triestig in het niets) en schrijft ook nog eens op een leuke en plezante manier over alle grote en kleine dingetjes in het leven. Ik ben er dus zeker van dat als ze ook een inzending doet, dat ze wint. Hopen dat ze het dus niet doet hé, dan maken wij nog wat kans...

Trouwens, het is niet écht in de Flair hé dat de winnaar (m/v) komt te staan. De blog komt "gewoon" op de Flair-website...

Commentaren

 • Lieve vrouw,
  Ik hoop van harte dat die ander het heeft en dat jij je niet zal moeten inpassen in een 'redactionele politiek' van het door echte mannen meest misprezen blad. Je zou het kunnen schudden bij het manvolk indien je op hun loonlijst zou staan.
  Misske Goedele zoekt volgens mij ook volk voor haar ding, maar gezien haar antecedenten gaat het een even dubieuze kant op, maar ze heeft het voordeel van de twijfel, voorlopig...
  Probeer eens bij haar.
  Zoen
  Guy

 • En ik maar denken dat de gemiddelde man verder keek dan de loonlijst waar een vrouw op staat. ;)
  Of zoals Lola het daarnet nog zo mooi verwoord heeft: ah, mochten die mannen de kans krijgen om voor P-magazine of Playboy te schrijven, ze zouden het ook doen.
  Of denk je misschien dat Flair mijn bijbel is? Woehahaha!!! Gewoon leuk tijdverdrijf. Zoals het lezen van een boek met weinig inhoud, het genieten van een Giant bij de Quick of het proberen van de nieuwste lippenstift op de markt.

 • voor mij ben je een van de betere bloggers. Ik kom hier graag. En je anonimiteit weet ik wel vree te appreciëren... Je schrijfsels zijn zo herkenbaar, vlot en pittig geschreven
  Ik sta mijn voorganger bij, Flair maakt of kraakt je niet. Je bent zo al goed genoeg, zij het niet beter!

 • als lilith of jij of iemand anders die ik graag lees voor Flair mag gaan schrijven, dan leg ik met plezier de duimen! We blijven toch lekker doorgaan op ons eigen blogje ;)

 • Ik probeer mijn 8 jarige dochter ertoe te brengen om al haar roze speelgoed zo snel mogelijk op het containerpark te kieperen om ze al wat klaar te stomen voor het echte leven, maar vrouwen blijven geilen op roze sprookjes blijkbaar.
  Guy

 • lilith heeft wel een design to die for. :)

  aaaach, girls just wanna have fun.

 • @ A-Woman,
  het maakt niet uit of je veel/weinig lezers hebt, je blog een flashy lay-out heeft of welke je hobby's zijn. Een schrijver moet beoordeeld worden op de kracht van zijn pen! Weg met nepotisme en faveurs! Trouwens, de redactieleden van Flair kennen betreffende blogs helemaal niet. Ze kunnen zich enkel baseren op de ingezonden stukjes naakte tekst. Tenminste, dat mogen we hopen, anders is het pure concurrentievervalsing. En misschien is Flair's bepaling van "het" wel heel anders die die van de doorsnee-blogger. (Ja Guillaume, marktsegmentatie is een rottende kanker. Het bestrijden waard.)
  Een goeie tekst staat recht zonder design. Stuur maar iets dat de jury van de sokken blaast zonder meer.

  In de begeleidende tekst kan je discreet het adres van je blog achterlaten (heb ik ook gedaan). Belangrijk lijkt mij de motivatie die je bij de brief aangeeft. Die zou je kansen aanzienlijk kunnen doen stijgen. Er gaan immers duizenden kandidaten meedoen, waarvan de meesten eenzelfde niveau halen, dezelfde onderwerpen behandelen, dezelfde stijl hanteren. Kortom, heel veel stukjes van hetzelfde. Dan geeft de pittigste motivatiebrief de doorslag. Al nagedacht wat je gaat schrijven?
  Succes ermee!

 • Ik vind je blog toch één van de betere hoor...
  En je hebt me ont(b)lurkt en geloof me dat is een prestatie ze. Alleen daarvoer verdien je al een eervolle vermelding :-)
  Daaaaaag
  Domino

 • Ja, vlot geschreven idd. En dat ik daar al een paar keer op gebotst was maar nooit echt doorgelezen. Een beetje tegenpool van blog.zog.org lijkt me, maar dan langer van draad en zonder de tech stuff. Hoe zou dat komen... :-))

De commentaren zijn gesloten.