Toppie

De titel slaat totaal op niets, maar het hoepsiepoepsie woord kwam plots in mij op. Niet dat het zo'n leuke dag is geweest trouwens. We hebben een héél lastige beslissing genomen ivm een stagiaire, mijn situatie (ontslagnemend...) begint ambetant te worden hier, ik worstel (alweer, kweetet) met mezelf, ik heb (nu al...) last van de donkere dagen én mijn humeur is om af te schieten.

Niets toppie dus, maar kom.

Ah ja, voor de goede verstaander: ik heb iemand gezocht die met mij mee wil op date naar Clouseau en haar gevonden in de persoon van mijn zus. Had is gezegd dat ik met een blog-bezoeker wegwilde? ;)

Commentaren

  • ontslag nemen, rare sfeer op het werk, het gevoel 'doe ik wel het goede?', twijfelen, dan weer niet en niet kunnen wachten om met je nieuwe uitdaging te beginnen... Soms moet je gewoon springen... Anderhalve maand lijkt lang in het begin maar opeens is het daar zenne ;-)

  • Ik dacht dat de vraag naar de aandachtige a-woman blog lezer(es) was gericht. Ik zal moeten wachten op een date als de kaap van de 1 miljoen bezoekers overschreden wordt...(ik vraag me nu af: springt de teller dan op nul? :)

De commentaren zijn gesloten.