Wereldnieuws

Ik las een berichtje waardoor mijn dagje nét even beter werd.

Vrouwen met rondingen zijn slimmer

Vrouwen met een zandloperfiguur zijn intelligenter en krijgen slimmere kinderen dan vrouwen zonder rondingen. Onderzoekers van de Amerikaanse universiteiten van Pittsburg en Californië bestudeerden gegevens over 16.000 vrouwen en meisjes, waarbij hun vormen en de resultaten van IQ-testen naast elkaar werden gelegd. Daaruit blijkt dat vrouwen bij wie het verschil in centimeters tussen de omvang van het middel en de heupen het grootst is, op de IQ-testen het beste scoorden en dat dit ook zo was bij hun kinderen.

Het lichaamsgewicht speelt geen rol, wel de verhouding tussen taille en heupen, die idealiter tussen 0,6 en 0,7 moet liggen. Het vet op heupen en dijen bevat grotere hoeveelheden omega3-zuur bevat, dat een zeer belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling van de hersens tijdens de zwangerschap. (belga) 

Het is dus niet alleen wetenschappelijk bewezen dat ik slimmer ben, mijn kinderen worden zelfs ook nog eens slimmer dan gemiddeld.
En ik maar mijn best doen om te vermageren... Zo zie je maar, voor niks nodig! :)

Commentaren

  • het bewijs is geleverd. Ik heb altijd geweten dat mijn intelligentie te danken is aan mijn brede heupen! ;-)
    (schrijf ik met een boterkoekje in mijn mond en de nieuwste van Mika op de achtergrond)

  • en alweer vergeten ze de impact van de man bij het verwekken van de kinderen he. Misschien komt de extra intelligentie van het kind wel van onze kant :)

  • ...bierbuikjes en de vetrolletjes!

  • De man is al verantwoordelijk voor het geslacht. Is dat niet voldoende? ;)

  • sont fait pour s'en servir... et bête sont seux qui s'en servent pas

De commentaren zijn gesloten.