Statistieken

Bij gebrek aan deftige inspiratie, laat ik jullie eens meegenieten hoe de gemiddelde google-gebruiker bij mijn blogje terecht komt...

 Stats

De man (of wieweet vrouw...) die zijn schaamhaar wil scheren heeft het in ieder geval op vele manieren proberen op te zoeken, maar is (ocharme) steeds weer bij mij terecht gekomen. Benieuwd of hij nadien zijn "verhaal geschoren lekker gevoel" ook kwijt kon. En heeft trouwens iemand al "griekse sex afbeeldingen" bij mij gevonden?

"Werken bij lidl" is niet mijn specialiteit, maar toch kom je ook dan bij mij terecht blijkbaar. En wie zou in godsnaam "thomas pink" zijn? Zou de persoon die "parking sex" zocht bij mij aan zijn gerief gekomen zijn? En wat was hij/zij in feite écht aan het zoeken was.

Toch ben ik blij dat mensen die "recht op eigen mening" of "relatie zonder verliefdheid" opzoeken toch nog bij mij terecht komen...

Commentaren

 • ....het zoekword 'eeuwige twijfelaar' ook wel goed bij u passen :o)
  Prettig weekend!

 • Je deed me wat geeuwen met je postjes over gewauwel van melkmuilen. Zo ken ik je beter.
  Zoen
  Guy

 • Welke man scheert nu zijn schaamhaar nog ? Welcome to the jungle, honey ! Check je geografische fans, ikzelve kwam tot de Cartesiaanse Constatatie, dat mijn ferventste lezer uit Antwerpen komen. Terwijl ik dacht dat die voortdurend in de Hemingway aan 't Zuid Heineken aan 't lurken waren. Humpf !

 • En wie is in hemelsnaam die Karolien? Ik kan me niet herinneren die hier ooit te zijn tegengekomen. Of misschien net gemist ;-)
  Rare dingen, die zoekmachines.
  Prettig weekend en bloggroetjes,

 • Best wel grappig :)

 • 'k heb ook ergens zo'n link die statistieken bijhoudt, ben ook wel eens benieuwd nu

 • kreeg even inzage van de goedheilige man over zijn mening over jouw blog..."jozef, maria en jezus" worden er allen bij naam in genoemd...voorts alleen superlatieven: "Geweldig, super, onvergetelijk,..." vandaar dat: "verbaal geschoren lekker gevoel":))

 • dag a-woman, ik zou je wel willen zeggen hoe ik op je site ben terechtgekomen, maar ik ben het vergeten; 't is zeker niet één van die redenen die in die tabel staan.
  Ik was iets aan het zoeken en ben bij jou uitgekomen, toevallig. Ik heb gegoogled op iets totaal anders maar jouw site stond wel eerst. (Misschien vind ik het nog terug, 't was de site van iemand anders). 'k Ben wel blijven plakken; ik ben ook nogal veel bezig met relaties en denken etc...
  Heel interessant, dus.

  PS mag ik even een tip geven? seks in het Ndl is met ks, in het Engels is het met x; 'k hoop dat je 't me niet kwalijk neemt - je lijkt me nogal een gevoelige (wat je overpeinzingen net zo interessant maken)

  Ik hoop trouwens dat dit aankomt, want ik heb nog nooit gereageerd op een blog; live babbelen is toch nog altijd het leukste; mensen zien, voelen, ruiken ... etc

  groetjes
  jef

 • Geraak je er ondertussen wat uit met je onhoudbare luxe-situatie? Ik vond de tip van Anath wel wijsheid bevatten... Eenvoudig maar juist denk ik.

De commentaren zijn gesloten.