• Ditjes & Datjes

  Wegens gebrek aan deftige inspiratie, volgt hier een opsomming van enkele ditjes & datjes:
  - Ik begin het dieet dat ik noodgedwongen moet volgen fameus beu te worden
  - Spijtig genoeg vermager ik er zelfs niet van, integendeel...
  - Met als gevolg dat ik gisteren één van mijn beruchte "argh, ik zie er niet uit"-aanvallen kreeg voor de spiegel, toen ik eens ging testen of mijn bikini's nog aanschouwbaar zijn
  - Werken in een mannenwereld heeft zo zijn voor- en nadelen.
  - Zo moet ik vaak opboksen tegen vooroordelen
  - Maar durven mannen vaak niet zo fel "door te gaan", omdat ik een vrouw ben. Ik heb al meermaals een kleine crisis kunnen bedwingen, door er heel begripvol en vooral vrouwelijk op te reageren.
  - Ik heb vandaag een witte broek aan. Correctie: ik had een witte broek aan, nu is dat een witte broek met een confituurvlek. Zucht. En natuurlijk geen smoelende oxy axy vanish crystel clear-madam in de buurt...
  - Ik zou eens graag een volledige dag thuis zitten. In mijn trainingsbroek, met mijn twee katten op mijn schoot. Gewoon genieten van niks doen.

 • Vakantie

  Oef... ik mag volgende week een weekje uitpuffen. Ik weet nu al dat ik het mezelf ga beklagen, aangezien mijn werk gewoon gaat blijven liggen, maar ik kijk er toch naar uit.

  Ik weet nog niet naar waar ik ga, maar de kans is groot dat het Kos wordt. Neckermann heeft namelijk een leuke promotie lopen momenteel.

 • Terras

  Nu heb ik EINDELIJK eens een avondje waarop ik op een normaal uur (lees 19u) naar huis zal kunnen en zou kunnen profiteren van dit zalige weer door een terraske te gaan doen, ware het niet dat:
  - mijn lief deze avond niet thuis is
  - mijn zus aan het studeren is
  - mijn moeder deze avond bij haar vriend blijft logeren
  - 3 dorpsgenoten-vriendinnen niet thuis zijn deze avond.

  Ik kan toch moeilijk alleen iets gaan drinken hé... Ik kan natuurlijk altijd het ligbed in mijn tuin voor dit jaar nog eens inwijden, maar ik ben nu eenmaal in een "mensen-bui".

  Iemand zin om straks een dame blanche te eten en/of een cocktail te drinken op een terraske?

 • Gazet

  Ik sta vandaag zowaar in de krant. Mét foto, naam en een gans verhaal.

  En ik maar denken dat ik nooit in de media zou komen...