• Gelachen

  Wie onder de madammen heeft Dirty Dancing niet gezien? Juist, die ene dwarsligster misschien, maar 99,9% heeft die al minstens 1 keer gezien.
  Ook ik heb als puber zitten zwijmelen bij diene knappe gast die Sara-avant-la-lettre zover kreeg dat ze "Sterren op de dansvloer" met gemak had kunnen winnen.

  Maar het aller allergrappigste fragment van de film was nog wel toen het pedante zusje van "Baby" (Lisa dus) haar act voor de talentshow stond te repeteren, toen Baby plichtsmatig decors aan het verven was.
  Klik maar eens hier, en voel de herinneringen terugkomen. :)

  Dit weekend ben ik nog eens op stap gegaan in mijn dorpje. Het deed me goed om alle "oude getrouwen" nog eens te zien en mij er fantastisch mee te amuseren. Op een bepaald moment werd er heel spontaan een Nederlandstalig humpa-nummer opgezet, en van daaruit ging het dus écht wel "mis". Nummers van Katastroof en Belgian Associality waarvan de teksten ergens ver in mijn geheugen nog woord voor woord te vinden waren. Ambiance met de Strangers (klik er maar eens op, en bedenk wat dat geeft met wat te veel pintjes op...), en pizza calzone. En dat hula-dirty dancing nummer? Wel, daar hebben ik en een goeie vriendin een hele avond op "geoefend". Zelfs al pintjes bestellend. Maat, en ik maar denken dat goeie feestjes veel organisatie nodig hebben. Gewoon wat leuke vrienden, de juiste sfeer en veel herinneringen en het was superleuk.

 • Oei

  Tja, ik geef het toe, ik verwaarloos dit ding mateloos! Het is zelfs zo erg dat ik daarnet efkes over mijn gebruikersnaam & paswoord moest nadenken.

  Hoe is het nu met mij? Wel, ok. Ik moet zeggen dat ik mij de laatste tijd heel goed voel. Ok, het blijft fameus druk op 't werk en ik ben er thuis ook nog absoluut niet uit, maar ikzelf zit beter in mijn vel. Dat is dan toch al iets hé.

  Op 't werk ist momenteel vrij hectisch. We zijn aan een project bezig dat begin augustus moet af zijn en momenteel voelen we de "einde-schooljaar-stress". Het besef is er hier zo'n beetje dat vele mensen binnenkort met verlof zullen zijn en dat we dus alles nu moeten regelen.
  Ik heb tegenwoordig trouwens ook de verantwoordelijkheid over een 10-tal mensen en dat gaat mij (gelukkig) ook goed af. Het enige probleem is dat ik vaak té hard ben voor "mijn mensen". Alé, tis te zeggen... Ik kan absoluut niet om met incompetentie en demotivatie. Mensen die 100% mee aan de kar willen trekken, krijgen van mij heel veel krediet. Maar van zodra ik voel dat iemand geen zin meer heeft, verlies ik te snel mijn geduld. Ik mag niet vergeten dat niet iedereen heel zijn/haar leven opzij wil zetten voor het werk. En ik moet me echt voor ogen houden dat iemand die 8u per dag werkt, en braafjes op tijd naar huis gaat (maar wel zijn/haar werk goed doet tijdens deze periode) een supercollega is. Ook al zit ik dan nog een uurtje of 3 langer achter mijn pc'ke.

  Ach ja, het loopt wel los. Ik heb er vertrouwen in.