• Down

  Neen, niet mijn stemming, maar ik ga in augustus zo goed als niet kunnen bloggen. Ok, het staat al een tijdje op een laag pitje, maar nu zal het pitje ver te zoeken zijn.

  Het weekend van 9 augustus en dat van 22 augustus staan er mij twee mooie projecten te wachten, waar nog hééééééééél veel werk aan is. Ik heb er gigantisch zin in, maar toch vecht ik tegen het gevoel dat ik in feite nog veel tijd nodig heb om alles af te krijgen.

  Ach ja, go with the flow hé.

  Dus... tot ergens in september waarschijnlijk.

 • Aftellen

  Nog dik een week en het is zover. Zenuwen lopen op, onderlinge discussie's komen boven, paraplu's worden open getrokken.

  Maar toch: ik kijk ernaar uit!

 • Leuk weekend

  Ik had het nodig, het lange weekend. Ik heb er vrijdagavond (nacht) voor gezorgd dat ik mijn 'todo-lijstje' zo kort mogelijk zou maken, zodat ik met een vrij gerust geweten mijn laptop 3 dagen in de hoek kon laten staan. En het is zowaar gelukt.

  Zaterdag was ik uitgenodigd op een outdoor festival in Nederland. Tzijn toch rare jongens hoor die Hollanders. Zo noemt een VIP daar FIP (fuckin' important people). Daarnaast moet je bonnetjes kopen aan €2,40 en zijn ze enkel per serie van 5 te koop. Dat wil dus zeggen dat het niet mogelijk is om slechts 1 bonnetje te kopen, of als je zin hebt in iets van 6 bonnetjes, dat je al meteen veel meer geld kwijt bent. Het festival bestaat intussen al 13 jaar en trekt zo'n kleine 40.000 mensen. Het einduur van het gebeuren: 23u. En dan gaat iedereen braafjes naar de auto of de fiets. De drankenstanden worden niet overrompeld (ondanks het feit dat zo goed als iedereen dus nog bonnetjes over heeft). En uiteraard resulteert dat in een fameus verkeersinfarct. Maar no worries... geen straten die worden afgezet, grootste politiemacht, of zelfs maar extra parkeerboys. Het is blijkbaar vooral de bedoeling dat je je een weg baant via kleine straatjes, weggeltjes en zelfs fietspaden.

  Naar het schijnt zijn er in de buurt dan nog wel heel wat afterparties, dus het feestje is natuurlijk nog niet helemaal gedaan...

  Zondag heb ik een dagje geluierd. Gezien het geweldige weertje, was dat in feite het beste wat ik dan kon doen hé. 's Avonds een filmke gehuurd en met een veel te grote pot Ben & Jerry's (jaja, Cookie Dough) in de zetel gekropen.

  Gisteren gaan shopping in Eindhoven. Een hemd, rokje & leuke cd gescoord.

  En vandaag zit ik met een pesthumeur achter mijne laptop. Ik heb dat niet vaak, want meestal kan ik vrij goed relativeren en het positieve van de dingen zien. Maar vandaag lukt het mij dus écht niet hé. Dus heb ik mij in een lege bureau gezet, waar niet veel mensen passeren en ervoor gezorgd dat ik heel wat administratief werk dat al lang moest gebeuren de deur uit krijg.

  Morgen is het weer en nieuwe dag. Mét zonnetje. Joepie!

 • Ambras

  Woedend. Boos. Kwaad. en heel ambetant.

  En dat allemaal op de adjunct directeur van de firma die mij 3 weken voor het begin van een mega-belangrijk project de huid heeft volgeschonden.

  Terwijl hij letterlijk stond te brullen naast mij, had ik 101 antwoorden in mijn hoofd, maar had ik het te druk met het verbijten van mijn tranen, dat ik er gewoonweg niks heb op gezegd...

  En dus ben ik nu al een hele dag de dingen in mezelf aan het zeggen die ik in feite tegen hem had moeten zeggen.
  Maar dan had ik nu waarschijnlijk geen job meer gehad.

  Of zou ik dat niet eens zo erg vinden? ...

 • Werchter!!

  Jiha, het is gelukt! Ik ga zaterdag naar Werchter, op uitnodiging, dus helemaal gratis. En ik heb er niet eens voor moeten zagen bij iemand, die uitnodiging kwam helemaal spontaan.
  Dus, hoewel mijn job af en toe best wel moordend is, heb ik er toch ook wel vaak leuke voordeeltjes van.

  Als je dus zaterdag iemand ziet rondhuppelen, richting VIP (voornamelijk om een piske te doen, of om iets te drinken te scoren): tbennekik ;)