• Tnx Tientjuh!

  Yiha ende jolijt, ik heb een award gewonnen. Niet die van liefste partner, beste zus, vlijtigste collega of veiligste chauffeur. Mijn eerste award ever (wieweet volgen er nu velen...) is een briljant blogawardje. Geef toe, dat is ni mis hé.

  Bon, dat geeft mij dus het "recht" om het niet zo mooie logo op mijn stukske te zetten en op mijn beurt 7 mensen deze geweldige award in hun schoot te werpen. Award
  Nu ik er trouwens zo over nadenk heeft dit verdacht veel weg van een stokske, maar ik doe daar even gewillig mijn ogen voor toe.

  Bon: mijn 7 awards gaan naar... tadam tadam... (voel je de spanning?):

  - Lilith (met haar geweldige tales from the crib): Een super super heerlijke schrijfstijl, altijd leuke invalshoeken, en vooral: ze blijft zichzelf zo super relativeren, dat het een pretjes wordt. Alleen Lilith kan wegkomen om haar lief stelselmatig leaf te noemen. Daarnaast vind ik de voortdurende grappige zelfreflectie's over haar standpunten in het leven (behoorlijk down to earth en vrij alternatief) en diegene in haar werkwereld (glitter & glamour) écht leuk. Ergens tussen kunst & kitch vindt ze zichzelf terug.

  - Little Witch: Ze schrijft niet zo héél vaak, maar wel altijd toffe stukjes. Ik heb de indruk dat ze tov het leven ongeveer hetzelfde staat als ik, alleen heeft zij wel het karakter om alle nodige stappen te zetten. Dus is witchie nu gelukkig getrouwd, wachtend op een eerste kindje en vrolijk genietend van 't leven.

  - Elle: Al was het maar om te lezen waarmee je zoal bezig bent en stilletjes te hopen dat we ooit terug wat closer worden. Vooral de avonturen met Vedette, de sneren naar PPB en de reflectie's over "het leven" vind ik geweldig.

  - Tientjuh: En neen, niet omdat ik er eentje (de award dus...) van haar kreeg, maar gewoon omdat ik ze SUPERDESUPER bewonder voor de prestatie's. En omdat ik stilletjes denk dat er een soort van zielsverwant woont in Theux...

  - Een man: een schrijnend, dan wel héél realistisch verhaal over een man die worstelt met zichzelf, de kids, de liefde, en vooral: de vrouwen. En laat ik nu net zo'n vrouwelijk exemplaar zijn die hij graag zou willen doorgronden. "Een man" is een man die je hoedanook raakt. En je blijft achter met het gevoel: wie is die man, ook al heb je hem ontmoet ...

  - Kerygma: Een straffe madam die zelfs leuk schrijft over kastjes en sleutels en de eer er eentje te hebben. Een vast stekje in mijn "bloglees-ronde".

  - Prozac & the Country: pas onlangs ontdekt, maar 'k ben er nu al helemaal weg van!

  - Op zoek naar geluk: slapend blogje momenteel, maar ik hou het toch in 't oog...

  Dus beste award-winnaars: hierbij het reglement:
  1. De winnaar mag het logo plaatsen.
  2. Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen.
  3. Stuur de Award naar tenminste 7 andere bloggers, die door hun actualiteit, thema’s en designs opvallen.
  4. Zet de links van deze sites op je blog.
  5. Laat een berichtje achter op de betreffende site.

 • Back and with results!

  Hier ben ik weer...

  Wat is het resultaat van 2 maand (en de rest...) veel te hard werken?
  - + 4 kg (!!!)
  - 38 dagen recup (mocht dat systeem van recup bij ons op 't werk bestaan... niet dus...)
  - Twee projecten die succesvol zijn afgeleverd, al hebben we onderweg met héél veel pech te maken gehad
  - De Olympische spelen zijn mij volledig gepasseerd, net als alle andere actualiteit gedurende de zomermaanden
  - Aangezien ik slechts 4 dagen (in 2 maand tijd) in mijn eigen bed heb geslapen, hebben mijn katten en mijn ventje twee keer moeten kijken wie ik was toen ik eindelijk binnen stapte.
  - Geen cent loonsverhoging maar wel de geweldig motiverende (ahum) uitspraak van mijn baas: jij bent 's werelds goedkoopste .... (en toen volgde mijn functie).
  - Het door dik en dun gaan (en vooral door weer en wind) met enkele nieuwe mensen, smeedt snel nauwe banden.
  - Mijn beste vriendin vraagt mij een avondje te kunnen "boeken", aangezien gewoon afspreken niet meer lukt.

  Bon... ik ben dus volledig van de wereld geweest hé. Ik heb mij goed geamuseerd, maar nu is het genoeg geweest. Ik ben nog vollop in discussie met al het hoger personeel hier, maar het staat vast dat ik vanaf de tweede week van september voor minstens 3 weken met verlof vertrek.

  En mijn blogje? Wel, ik heb er terug zin in. Al heb ik mij wel voorgenomen mij niet meer te laten vangen door blogverkiezingen, rangschikkingen, te gore kritiek of gelijk welke andere beïnvloeding...