Ergeren

minJa ok, ik kan mij ergeren, en nog niet zo'n beetje ook ...

Aan:
- het feit dat meer en meer mensen het woord "cuisson" vinden te moeten gebruiken. Te pas, maar vooral te onpas.
- Dat f*cking Rock Werchter mij altijd opnieuw schijnt tegen te werken of moet ik zelfs zeggen: nadoen. Heu? Wtf!
- Dat mijn baas het een logische zaak vindt dat ik mijn ticket voor Prince vlotjes in de vuilbak dump omdat hij het nodig vindt om mij voor een "leuke werkopportuniteit" in te plannen.
- met de fiets naar 't werk rijden. Enfin, dat is niet ergerlijk, want dat was het fijne plan. Het ergerlijke is het feit dat fietspaden blijkbaar alleen worden getrokken als er nog ergens een stukske baan over is. Of niet.
- stagiairs die mij VOORTDUREND tegenspreken. Zwijg! Ik weet het écht wel beter! En doe gewoon wat ik vraag! En denk zelf ook eens na, in plaats van mij onnozele vragen te stellen! En "het gebeurt" is écht niet met dt! Echt maat...
- het weer dat goed is in de week en slecht is in 't weekend
- het goeie weer. Ja, inderdaad, want dan heb ik dus hooikoorts. En een lopende neus, en irriterende ogen en dan hoest ik er mijn longen uit.
- mijn collega die er prat op gaat dat alles (ALLES) zijn sublieme idee is. Waardoor ik gereduceerd wordt tot uitvoerder. Terwijl ik miljaar zijn baas ben hé.
- mijn andere collega die deze ochtend doodleuk zei dat ze nog tickets voor The Editors over heeft. Terwijl ik er al weken spijt van had dat ik er niet aan was geraakt. En terwijl ik deze ochtend juist had beloofd om ventje van de luchthaven te halen en aan zijn auto in Antwerpen af te zetten.

Maar voor de rest gaat het goed met mij hoor ;)

Commentaren

 • alles er eens uit gooien...

 • Als dat alles je niet ergerde, zou je een B-woman zijn, A-woman. Let op voor te hoge hartslag die geen verband houdt met vlinders. :-)

  Groetje

 • De ergernissen hangen in de lucht blijkbaar ... ook hier ... en dat met zo'n mooi weer ... tssss ... ;o)

 • Hallo, een aspect van 'ergeren' is dat bepaalde dingen niet mogen besproken worden, dat ze dan letterlijk jouw tanden uitslagen, zoals ik gisterern heb meegaakt, door twee kutmarokkanen, waarschijnlijk op bevel van oudere Marokkanen/Vaders
  vriendelijke groet

 • hey hey , dat lucht op :-)

 • http://www.ipetitions.com/petition/geenmutatiesnaargrobbendonk/

  alvast bedankt , toffe blog trouwens al ben ik die 30 wat voorbij :o)

De commentaren zijn gesloten.