• Terug uit Montréal & NY

  Ik ben dus sinds zondag terug uit het verre Canada & USA. Ik heb mogen genieten van een dikke week "rijke mensen-vakantie" met volgende ingrediënten:

  - Business flights (mét champagne, plat liggen, filmkes kijken, lekker eten met echt bestek, chique lounge met sushi,...)
  - Waanzinnig speciale en chique hotels. In Canada was een zo'n statig, deftig hotel, plat in het centrum en in NY was het het mondaine en trendy "W", gewoonweg op Timessquare, en dat op de 50e (!!) verdieping
  - Lekker en speciaal eten, shoppen tot ik bijna letterlijk door mijn voetzolen zat, oneindig mooie dingen bekijken (Imperial State Building, Oratoire St Joseph, Canal Lachine en de Brooklynn Bridge,...)
  - En nog eens fijn gezelschap ook!

  Nu is het dus weer wennen aan het gewone leventje, waarin ik moet werken om de kost & de afbetaling te verdienen, waarin er geen receptie is die beweren "anything is possible" te kunnen organiseren,...

  Ach ja, ik heb er fameus van genoten en heb heel de tijd geprobeerd om niets van dat alles evident te vinden. En daar ben ik absoluut in geslaagd! :)

 • Oud?

  En toen zei mijn zus, toen ik haar zei dat ik mijn haar zou korter laten knippen: "Ah ja, dat is een goed idee, want dit kapsel dat je nu hebt is veel te jong voor jou".

  Mja, ofwel: realiseer je nu eens dat je geen 16 meer bent, en pas daar dan ook jouw kapsel op aan.

  Boehoe....