• Zo simpel

  facebook_scheiding1.jpgHet is gewoonweg verbazingwekkend (en heel confronterend) hoe simpel de "scheiding" loopt met ex-ventje (sorry, ik zoek snel een betere naam voor hem, ik geraak nu even niet verder). Alles samengevat heeft het ons samen 5 minuten gekost. Hij heeft via een notaris een papier laten opstellen dat ik braaf tekende. Ik heb in feite ondertekend dat wat van hem is van hem is en dat alles wat hij mij ooit gaf voor mij is. Volledig correct. Overcorrect zelfs, ik klaag niet.

  En daarmee was de kous af. Er rest ons zo goed als niets meer.

  Hij heeft hij van mij (bij zijn thuis) nog ergens ne verloren tandenborstel, een paar slippers of 2 (en die heeft hij in feite voor mij gekocht, dus strikt genomen heb ik hier niet eens recht op), een 3-tal  grote dienbladen en ook nog een kaasfondue-stel. Aan dat laatste hebben we samen zoveel plezier beleefd, en dat zal nu dus niet meer gebeuren.
  Ik heb van hem nog een broek waarvan ik de onderzoom zou herstellen, een hemd waar ik de vlekken uit zou proberen wassen, een verloren boxershort of 3 en ook zoveel paar kousen en ook waarschijnlijk ergens een tandenborstel.

  Ik hou de katten. Of maw: ex-ventje gaat die niet meer zien, en ik neem aan dat hem dat pijn doet, want hij heeft altijd goed voor de 2 madammen gezorgd.

  Hij heeft (denk ik) weinig tot geen foto's van ons. Maar heeft daar blijkbaar ook geen nood aan. Het was ik die de fotograaf van ons 2 was en die netjes op mijn pc (of moet ik zeggen: zijn voormalige laptop) zette.

  Tot daar meer dan 10 jaar samen zijn. Floeps weg.