2013

Ik heb al enkele jaren geen goeie voornemens meer op papier (of scherm) durven zetten wegens ik ben niet "van het volhoudende type in zo'n dingen", maar 2013 gaat mijn jaar van uitzondering zijn. Vriendjes & vriendinnetjes... niet schrikken van mijn voornemens. Dat zal ik zelf al genoeg doen! Dus:

1. Ik ga dit jaar meer genieten. Als ik 's avonds een telefoontje krijg van een vriend(in) om nog iets te doen en ik heb er zin in: gewoon doen. Ook al ga ik wel héél kleine oogjes hebben de dag nadien op mijn werk. Ik wil op reis gaan als ik daar zin in heb (en als ik congé krijg... uiteraard...), al nekeer op stap gaan, gewoon thuis me-time hebben,...

2. Van werk veranderen. Dat MOET gewoon. Ik kwijn hier weg, verveel mij te pletter en zit in een wereld die ik niet de mijne wil noemen. Ik ben aan het solliciteren, nu moet iemand mij nog gewoon aanwerven. Simpel hé :)

3. Er moet (lees MOET) 15 kg af. En ja, dat is enorm veel, maar ik  voel er mij intussen zo slecht bij dat het niet meer gaat. Ik ben het beu om diegene te zijn "die zich goed kan kleden naar haar figuur", of net nog bij de "normale" winkels kan kopen. Of net niet meer. Vandaag is dag 1 van mijn dieet. En ja, ik geef het toe, ik ben al grumpy en heb al hoofdpijn :)

4. Ik wil een kind. En ja, nu vallen diegenen die mij kennen stijl achterover. Temeer omdat ik daar natuurlijk de partner voor zou moeten hebben die dat ook moet willen. Want alleen begin ik daar niet aan... Wat heeft mij nu zo ineens toch doen beseffen dat ik dat ontbreek in mijn leven? Geen idee... zou er dan toch zoiets bestaan als moederinstinct bij a-woman. Dus beste mensen, ik heb het goeie voornemen om dit jaar zwanger te worden. En daarbij dan ook het voornemen dat het in 2014 te laat is. Of maw: nu of nooit.

5. Ah, en om dan op luchtigere toon verder te gaan: ik wil in januari alle voor mij uit geschoven afspraken gemaakt hebben: de bank voor een leningherziening, tandarts, gyneacoloog, darmspecialist, huidspecialist. Allen even dringend nodig.

6. Ik ga stoppen met roken. En weet je wat het goeie nieuws is? Ik rook niet. Dus voila, check, al 1 goed voornemen geslaagd ;)

Voila si mensen, 6 voornemens. De ene al moeilijker dan de anderen. Ik ben eens benieuwd...

Commentaren

 • Bedankt om mij te herinneren aan die afspraak voor een leningherziening. Moet ik ook nog eens dringend doen.
  En die 6e: super!
  Ik wens je er heel veel succes mee en ben benieuwd om te lezen hoe het gaat.

 • Wacht. Is er dan achter de schermen stiekem een nieuwe man?

 • 15 kilo valt best mee hoor. Zeker voor zo een straffe madam als jij.
  En wat is dat met die moedergevoelens tegenwoordig. Delen ze die ergens uit? Ik ben er sinds enkele maanden ook volledig door geraakt.

 • Dat zijn voornemens die kunnen tellen,........veel succes ermee :-). Maar first things first,......de afspraken maken :-). En hopelijk vind je snel een andere job,......want je vervelen, het is vreselijk, ik weet er alles van :-). Een fijn 2013!!

 • Da ga lukken, daar ben ik zeker van.
  2013 zal een spetterend jaar worden!

De commentaren zijn gesloten.