Vermageren of seks :)

Het lijkt op mijn blogje tegenwoordig ofwel over vermageren te gaan, ofwel over seks. Aangezien ik denk dat het laatste wat in onevenwicht is, doe ik daar uiteraard enthousiast iets aan! :)

De aandachtige lezer heeft het gezien: Estelle Folle heeft de mannen uitgedaagd om de porno-cliché's ook eens vanuit mannelijk standpunt te bekijken. De Ideale Man nam de uitdaging ter harte, en eerlijk, het eerste stukje hierover is veelbelovend, kijk maar hier.

Ik heb wel nog wat inspiratie voor jou, Ideale Man:
- het uuuuuuuuuurenlang kunnen doorgaan van mannen
- het moeiteloos opheffen van elke deerne in een staande positie (met de dames in kwestie hangende aan hem) en ook nog eens in staat zijn om haar dan gezwind in alle bochten en kanten te draaien.
- de bereidheid en zelf ongebreideld enthousiasme in anale sex (really? Ik zou toch wel eens een man zijn mening hierover kennen)
- klaarkomen op borsten-billen-buik-gezicht (is dat écht iets wat jullie aanspreekt, of is dat gewoon voor de 'schoon beeldekes'?)
- de gewéldig zelfzekere manier van doen in élke vrijpartij.

Van waar ik dat allemaal haal? Van horen zeggen natuurlijk ;)

Dus, mijnen beste, wat denk jij?

Commentaren

  • Bedankt voor de tips. Daarmee kan ik al aan de slag. Maar ik vraag mij toch af: bespreken jullie dergelijke prangende vragen dan nooit met een (eventuele) partner?

  • Om mijn naam hier eer aan te doen,.......dat klaarkomen op gezicht, borsten en buik, ik vrees dat het voor veel mannen een topper is, net zoals anale sex,......over de rest ga ik me niet uitspreken,........:-)

  • Komaan seg, behalve een inefficiente manier van geboortebeperking snap ik daar toch de kick niet van.
    Ofwel ben ik de uitzondering :)

    Door seks kan je ook vermageren, kost aardig wat calorieen, dus je kan de zaken ook combineren A-woman

  • goed artikel!

De commentaren zijn gesloten.