Ander werk?

Ik werk intussen een kleine 2 jaar bij mijn huidige werkgever, maar het is helaas geen succes te noemen. Ik ben begonnen in bedrijf A en werk nu naar mijn gevoel in bedrijf Z. Ik overleefde intussen 5 ontslagrondes, 3 andere directeurs, 6 reorganisatie-rondes en een collega of 150. 
Momenteel voel ik mij 's ochtends alsof ik vertrek naar een examen waarvan ik weet ik dat er niet genoeg voor geleerd heb. Of maw: ik sleep mij naar het werk... Zo goed als elke morgen is er een seconde of 5 de gedachte om die dag gewoonweg niet te gaan en een depressie/burnout/longonsteking/verhuis naar Tahiti/buikgriep/goudvis gestorven/sneeuwstorm voor mijn deur/migraine aan te brengen.

Twee jaar geleden heb ik heel bewust de wereld van events achter mij gelaten om mijn horizon te verbreden en ook op vlak van reclame vanalles bij te leren. Maar nu snak ik opnieuw naar de kick van het organiseren, de rush naar "le moment suprème" en ook simpelweg naar een bedrijf met een duidelijke visie en organisatie waar ik mijn ding kan doen. Zonder 4654654 verborgen agenda's, zonder het eeuwige zwaard van Damocles boven ieders hoofd en zonder immer morrende, elleboogwerkende, oncollegiale collega's.

Dus, mijn beste lezers, bij deze een warme oproep: weet je of ze ergens een gemotiveerde en ervaren event-organisator zoeken? Let me know! :)

En ik weet het, het is overal iets. Maar geloof me... hier is het écht niet "iets", maar "veel"...

Commentaren

  • Oh crap :( Ik herinner mij nog dat er keuze was tussen 2 bedrijven of sectoren en vond het net zo'n goede zet om voor het minst voor de hand liggende te kiezen...Stom dat het zo uitgedraaid is!

  • Woman, dit is zooooooo herkenbaar,......vooral het gebrek aan visie, ellebogenwerk, verborgen agenda's en hier in het paradijs incompetente mensen met Miami op kop :-)

  • Verdorie, je lijkt wel TheCompany te beschrijven. Dus neen, de enige tip die ik je kan geven is om vér uit onze buurt te blijven! (al denk ik niet dat ze hier überhaupt eventorganisatoren hebben)

  • Nina: het andere bedrijf is failliet, dus toch niet zo slecht gekozen :)

De commentaren zijn gesloten.