Seppe leest mee...

De trouwe bloglezers kennen Seppe. Hij is de man waarmee ik een lange relatie had toen ik nog studeerde en net erna, toen ik in mijn eerste job hard aan het timmeren was aan een carrière in de evenementensector.

Hij is altijd een speciaal persoon gebleven in mijn leven en tot op de dag van vandaag blijft hij een plekje in mijn hart hebben, ook al zijn we intussen al heel lang uit elkaar. We hebben een leuke vriendenrelatie, waarin we elkaar misschien een keer of 2 per jaar zien, meestal om over de dagdagelijks kalfjes & koetjes te praten. Ik heb in die dikke 8 jaar (zooooo lang al??) dat ik dit blogje bijhou blijkbaar zo'n 50 keer een stukje over hem geschreven, of hij kwam er in ieder geval in voor.

Dit weekend (een rotweekend, écht écht, ook al was het mijn verjaardag), liet hij weten dat hij mijn blogje had ontdekt en dat hij "not amused" was. Mijn reactie was een simpele "ja en?". Ik bedoel maar: hij moet in de stukjes gezien hebben dat dit niet altijd waarheidsgetrouw is en dat ik al eens durf dichterlijke vrijheid hanteren in de beschrijving van stukjes. Daarnaast is dat intussen allemaal al zo lang geleden, en ook geschreven vanuit een "hij leest niet mee" ofte dagboek-invalshoek.

Dus, nu reageert hij niet meer op sms'en en blijkt hij op zijn pik getrapt te zijn. Dus bij deze beste Seppe: ik heb alle 50 berichtjes herlezen... En eerlijk, je komt er niet eens zo slecht uit. Ook al zijn sommige stukjes in kwaadheid of in overdreven zin voor drama geschreven. Dus: be a man, en stop met mokken. Nah! ;)

Commentaren

 • Mannen en hun ego... :-)

 • Ik ben nochtans altijd van geweest van (de blogposts over) Seppe!

 • Triestig van Seppe.

 • Mannen kunnen moeilijk fictie van realiteit onderscheiden, het is een gebrek, ik geef het toe,.......

 • ppfpffpfpfp booehhh, ik heb ook zo'n ex gehad. Die heeft hem zelfs helemaal afgeprint.
  Die blog bestaat niet meer, die was nogal expliciet. :-)
  Maar mijn huidige ex, kent hem ook, zijn nieuw liefke heeft hem gevonden in haar google mij ex-tochten, dus hij was niet zo erg opgezet met mij blog.
  Hij vroeg om ermee te stoppen.
  Ik heb hem vriendelijk verteld dat zowel de goede als de slechte dingen alleen maar de waarheid waren en ik dat neit van plan was.

 • Geef hem wat tijd, hij draait wel bij!

De commentaren zijn gesloten.