En toen werd ik een VIB

VIP.jpgIk heb het niet zo op club'kes. Alhoewel ik een sociaal dier ben, heb ik een natuurlijke aversie voor alles wat op schapenmentaliteit lijkt. Ik moet niet zonodig tot een clubke horen om mezelf te kunnen definiëren. Ik weet dat het in functie van mijn carrière een goed idee zou zijn om vb "bij te treden" bij de JCI's van 't land, maar ik kan het niet. Niet omwille van het club-gevoel alleen.

Ook toen ze mij vorige gemeenteraadsverkiezingen vroegen om op te komen voor een lokale partij, heb ik vriendelijk bedankt. Het was mij ook te fel een club van would-be-influencers, die uiteindelijk toch maar moeten luisteren naar de standpunten die hen van hogerhand worden opgelegd.

Maar, ik heb ook uitzonderingen. Ik ben een jeugdbewegingmeid in hart & nieren. Die "club" heeft mij goed gedaan. Ook al heb ik er met scha & schande moeten leren dat samenwerken en -leven met alleen vrouwen écht een uitdaging is.

Maar bon... ik hoor intussen tot een nieuwe club. De VIB's. En ok, ik ben er stiekem fier op.

Ik had Skynet een mail gestuurd met de vraag of het nog de moeite was om mijn blogje hier op Skynet te behouden. Ik voel mij op deze Belgische site wel vrij goed thuis, maar het valt niet te ontkennen dat de design & aanpassingmogelijkheden beperkt zijn, dat de uitstraling nog niet aan de enkels komt van het grootste Wordpress, dat de interactie nogal eens tegenvalt en de support vanuit Skynet nihil tot onbestaande is.

Maar kijk, ene Pieter Herman van Skynet heeft mij persoonlijk laten weten dat ik mij terecht zorgen maakte, maar dat ze intussen aan het werken zijn aan een leuke doorstart van de Skynetblogs. En bij wijze van blijk van respect en erkenning (hou ik mezelf gewéldig fier voor), ben ik ook toegevoegd aan de VIB's. Ofte: de Very Important Bloggers.
Ik ben er nog niet helemaal uit of dat wel zo speciaal is, want het merendeel van de blogs die daarin zijn opgenomen zijn intussen opgehouden met te bestaan (dus ook hier: opvolging???), of zijn in mijn ogen nu niet meteen inspirerende stukjes. Ofte: ik hoor dan wel tot het clubke, maar wat is het clubke waard?

In ieder geval, dedees geeft het nog even het voordeel van de twijfel en probeer rustig naar de 2 miljoen (!!) kliks toe te werken, ergens in 2016 ofzo.

Goed idee?

Commentaren

  • Doe dedie met dat dotje nog maar dapper voortdoen! De doorstart die Skynet belooft, biedt mogelijk leuke VIB-verrassingen!

  • Maar alléé ne hele dikke proficiat.

De commentaren zijn gesloten.