• Hemden met korte mouwen

  Ik werk in een kantoor-omgeving. Of maw: door den dag ben ik gewoonlijk flink aan het werk achter mijn bureau'ke (tenzij tijdens mijn middagpauze zoals nu, als ik een blogstukje schrijf). Zoals jij als doorwinterde a-woman-blog-lezer al langer weet: er wordt al nekeer naar outfits gekeken. Doorgaans gaat het mij vooral om de outfits van vrouwen. Gewoonweg omdat ik graag vergelijk en omdat vrouwenkledij nu eenmaal meer variatie toelaat.

  Maar ik kijk uiteraard ook naar de mannen. Ah ja... Aangezien er bij ons niet echt een dress-code is en ik in een zogenaamd creatieve omgeving zit, zijn mannen "iets" vrijer in de keuze van wat ze 's ochtends aandoen dan in andere bedrijven. Zelfs een (deftige) korte broek of teensletsen heb ik hier op warme dagen al zien passeren. Niemand kijkt daarvan op.

  overhemd-korte-mouwen_22_0.jpg324393922_1_CO_1_324393922-6df65fe1-a70f-4a26-91f2-d81442b9b857.jpgVan mijn part doen ze maar hé... Maar toch, er is 1 kledingstuk dat naar mijn mening regelrecht geschrapt mag worden: hemden met korte mouwen. En zeker de zogezegd deftige hemden met korte mouwen,  netjes in de broek gestopt, gecombineerd met een das.  

  Dat klopt gewoon niet. Die mouwen staan ook altijd zo onnozel naar boven, als vleugels. Het is bijna alsof moeder de vrouw de mouwen van een "normaal" hemd er 's ochtends heeft afgeknipt zodat de jongen het overdag niet te warm heeft. Dat is voor mij al bijna hetzelfde als een jegging voor vrouwen, een nylon trainingsbroek en Crocs. Not done.

  En ok, ik vermoed dat het voor buschauffeurs en treinconducteurs waarschijnlijk de enige optie is om zich toch enigszins te kunnen kleden in uniform, bij zo'n warm weer.

  2012-summer-short-sleeve-shirt-men-luxury.jpgimagesCAQFOLKJ.jpgimages.jpgVoor mannen met een normaal postuur (lees: daarom niet enkel als hij een "kleerkast-lijf" heeft, maar gewoon voor elke normaalgebouwde man) vind ik dat hemdjes zonder mouwen eventueel nog kunnen als het hemd zo'n type is waarbij de mouwen aansluitend zijn, het hemd niet in de broek is gestoken (en daar ook op voorzien is, door de afwerking ervan) en het een leuk motiefke heeft. Eventueel zelfs waar de t-shirt die eronder is gedragen een ietsiepietsie zichtbaar is aan de mouw. En voor diegenen die hun daar niets bij kunnen voorstellen, enkele foto'kes ter illustratie...

  Wat mij betreft: ofwel een deftige polo, ofwel een hemd met lange mouwen. En in de zomer mag dat dan een linnen hemdje zijn, met de mouwen stoer opgestroopt of opgerolt. Jammie! :-)

  Pme-legend-Heren-overhemd-korte-mouw-PSI34222-6029.jpgThree-color-cotton-and-font-b-linen-b-font-man-s-font-b-shirt-b-font.jpgDus bij deze een warme oproep aan de ongetwijfeld enorm hippe mannen die mijn blogje lezen: ik ben er zeker van dat je nu al minstens even gaat nadenken of die hemdjes met korte mouwen die jij hebt in het "juiste" type vallen. En misschien zal je zelfs zeggen dat die dekselse a-woman moet zwijgen omdat ze er niets van af kent. En dat kan natuurlijk ook. Maar vraag misschien toch efkes aan de coolste madam in uw omgeving wat haar mening is.

  En de vrouwen... wat denken die ervan? Gaan we de kledingkeuze voor de mannen nog beperkter maken dan het al is?

 • Populariteitstest: ik wil een Deauty Box!! :)

  Ik las zonet bij Lilith dat Deauty Box bloggers inzet om hun product te promoten. En dus doe ik hier even vlotjes een test om te zien of ze mijn gigantisch fantastische (ahum ;)) blog terugvinden...
  Dus: ik wil mij gewillig kandidaat stellen om dat nieuwe concept nekeer te bekijken en stukje te schrijven over hoe leuk ik het vind.

  (Of zou dat nu net niet de bedoeling zijn van de promotie-vriendjes dat je er zelf naar solliciteert? ;)

 • Hihi :)

  Een beetje gepikt bij Nachtbraker, maar ik vind hem geweldig:

  Ik hoor dus bij de 71% en de 30% ;)

   

   

   

 • Zou ik, of zou ik niet...

  liefde_is_lekker_met_elkaar_swingen.jpgJawadde seg, nooit gedacht dat een post over een simpele haardot zoveel reacties zou geven. Jawadde, dit opent perspectief ;) Jullie krijgen binnenkort een foto van mijn haar in een staart (hoog, midden en laag), mijn haar los, mijn haar opgestoken,...

  Intussen heb ik trouwens nog een straf verhaal in mijn leventje verzamelt... Het situeert zich allemaal in de swingerswereld. En niet die van de snelle dans van "uit den ouwen tijd", maar die die je kan afleiden uit de foto's die bovenkomen als je swingers in google afbeeldingen opzoekt. Inderdaad... sensatie!! ;)

  En neen, ik ben zelf geen actieve swinger geworden (voor diegenen die mij kennen efkes te weerhouden mij te bestoken met oneerbare voorstellen ;)), maar ik heb wel ontdekt dat een koppel in mijn héél nabije vriendenkring dat wel is.

  Maar... eerst moet ik nekeer goed op een rijtje zetten wie er nu allemaal van mij weet dat ik een blogje heb. En van wie ik vermoed dat ze het hebben doorverteld aan hun partner en/of vriend(inn)en. En hoe ik mijn verhaal moet nuanceren om te vermijden dat al deze mensen kunnen afleiden over wie ik het heb.

  Dus, to be continued. Of... zou ik het hier brengen, of niet...