Bekentenis

images.jpgIk beken, ik lees veel. Sinds ik de 'i'-dinges heb ontdekt ietskes minder dan vroeger, maar ik denk dat ik toch nog steeds gemiddeld aan 1 boek per week zit. Dat gaat van lichtvoetige chicklit, een spannende thriller, een non-fictie boek over iets interessants, tot zelfs een historisch stationsromanneke. Maar, de beruchte 50 tinten las ik NOG STEEDS niet. Het eerste boek ligt wel al thuis. Dus de intentie is er.

En intussen heb ik zelfs een reden om het gehypte "pikant boekske" te lezen. Ik ga mijn aversie voor massahysterie rond het gegeven moeten naast mij zetten en ik zal zelfs niet eens wacht tot de film in augustus 2014 op groot scherm te bekijken is. Alhoewel we intussen weten wie de hoofdrollen zullen spelen en dat dat best een smakelijk geheel zou kunnen zijn.

Gisteren zat ik een hele dag in meeting. Brainstormen zoals dat heet. Of beter gezegd: er wordt een onmogelijke briefing gelanceerd, waarop we dan de gekste ideekes eerst lanceren, om uiteindelijk uit te komen op een verbeterde versie van de vorige aanbeveling... Maar, we zaten daar dus lang. Héél lang. En er was al eens een pauze tussendoor. Tijdens zo'n pauze zat ik toevallig alleen met Mr. Blue (haha, heb je de link? Wink wink...). Hij zei mij plots dat ik moest stoppen met bijten op mijn lip als ik nadenk, want dat hem dat uit zijn concentratie haalde. Zo met pretoogjes, duidelijk om mij uit mijn evenwicht te brengen. Aangezien hij mijn verbaasde blik zag, vroeg hij mij of ik het beruchte 50 tintenboek gelezen had. Waarop ik dus ontkende.

Net voor de andere meeting-deelnemers terug in de zaal stapten, gaf hij mij nog snel mee dat ik wel zou weten wat hij bedoelde als ik het boek zou lezen. Erg geconcentreerd was ik nadien niet meer.

Dus beste mensen, het brand op mijn lippen (heb je hem?? ;)): wie kent de betekenis van "bijten op de lippen" bij een vrouw?, zoals het beschreven is in de 50 tinten-boeken. Tell me, want dan weet ik tenminste wel signaal ik dus onbewust naar de "brave" meneer heb zitten sturen...

Commentaren

  • Ik kan het niet helpen, maar die acteurs zijn nu niet bepaald types waar ik het warm van krijg.

    In het boek bijt Anastacia altijd op haar lip als ze nadenkt en Grey vindt dat opwindend. Meer betekenis heeft het eigenlijk niet.

  • Het is inderdaad zoals Tita beschrijft en het is de moeite om toch eens een boek van te lezen, geen hoogstaande lectuur maar het moderne sprookje,.....

  • Ik heb die 50-tinten boekskes ook nog altijd niet gelezen... Kan je er dus niet bij helpen.

  • Ik heb het eerste boek gelezen en omg dat is het slechtste boek EVER. Die kerel kwam bijna klaar als zij op haar lip beet. Klaarkomen gaat in dat boek trouwens vanzelf - heel realistisch allemaal dus!

De commentaren zijn gesloten.