Next (post).

Wow maat, het kriebelt.

 

Ik schrijf momenteel in mijn chaotische gedachten aan minstens 10 stukjes. De ene onwaarschijnlijk sarcastisch, de andere vol zelfmedelijden en nog een andere totaal gelaten. Om dan weer een positieve noot te vinden.

Mogelijke titels zijn:

- Zal ik eens écht arrogant en vol zelfmedelijden worden? (-> kwaad!)

- Brief aan L. En ook aan G. En bijgevolg ook aan G. en G. (aangezien L. niet kon zwijgen tegen hen over het bestaan van mijn blog, waarvoor dank).

- Ze heeft in feite gelijk, ik moet inderdaad meer focussen op gelukkig zijn met hetgeen ik heb.

- De wet van behoud van rust, ten koste van vriendschap

- De andere kant van het verhaal

- 6 jaar geleden steun en toeverlaat, vandaag pispaal, met ondertitel: ik nam je zelfs mee in mijn vriendengroep en daar lachen ze in 't dorp vandaag nog om.

- Ok, jij nam mij ook mee in jouw vriendengroep. De lachjes daar zullen eerder groen zijn vandaag.

- Het kan ook anders.

- Iets met pot, ketel & zwart

- Een échte vriendin luistert en oordeelt dan pas.

Het is nog in beraad. En ik ga het vooral wat laten kalmeren. Nu ben ik te verontwaardigd over de oneerlijkheid van dit geheel. Ja, ik ben soms arrogant. Dat weet ze en ze kent mij ook zo. Ik had alleen gedacht dat ze daardoor kon prikken. Na al die jaren.
En ja, ik spreek soms vanuit zelfmedelijden. Mag het? Ik ben godverdomme écht wel veel kwijt in mijn leven. Dat ze godverdekke (sorry voor het gevloek) nekeer luistert naar de andere partij in dit met-de-haren-getrokken verhaal, dan zal ze misschien zien en horen dat ik NIET heb geprobeerd een relatie te breken. Integendeel.

Het zit mij hoog. I know.

En aan diegenen die dit allemaal niet begrijpen. Gewoon skippen en wachten op betere tijden. Die komen er. Ik ben er gelukkig sterk genoeg voor. En heb gelukkig vrienden die wéldegelijk blijven. Ook al sjotten die mij ook al nekeer onder mijn kont. Ik heb dat soms nodig.

 

Commentaren

  • iedereen kan eens e goe "sjot" verdienen...blijft wederzijds zoiets ! only the strong survive ! sterkte ! :-)

  • Soms is het inderdaad beter van alles te laten bezinken voor je reageert.

De commentaren zijn gesloten.