Kameren

Ik hoorde een hele tijd terug een intrigerend verhaal...

Een vriend, laat ik hem Gino noemen, kreeg van Grietje een sms nl: "ik heb zin om eens met jou te kameren". Zo, out of the blue, en zonder enige aanleiding. Ze komen al jaren goed overeen, kunnen over vanalles en nogwat praten, maar hebben totaal geen enkele "intiemere" relatie.

Voor de kleine feitjes: Gino is getrouwd, al jaren. Grietje is al enkele jaren single. Grietje komt trouwens heel goed overeen met de vrouw van Gino, maar dit geheel ter zijde.

Gino is er nogal van onder de voeten, want hij weet totaal niet wat ze ermee bedoelt. Zoek het eens op en dan kom je op dit: kameren.

Dus: wat is kameren volgens jou?

Commentaren

 • Kameren is wat je op de link vindt: een kamer huren om seks te hebben. Waarschijnlijk zal de betekenis ook wel uitgebreider zijn geworden, het zal niet perse meer een kamer moeteen zijn waarschijnlijk.
  Stuurde mij maar eens iemand een dergelijk bericht :-( Niet dat ik pauzes heb die daar lang genoeg voor duren, maar toch ...

 • En ik blijf maar kamPeren lezen.
  Of heeft dat met de tijd van het jaar te maken?

  Vrolijke vakantiegroet,

 • ja hallo :-) kameren is in elk geval duidelijke taal

  Ik zou in elk geval erg argwanend zijn. Als Grietje inderdaad goed overkomt met de vrouw van Gino, dan kan dit de ideale 'boobytrap' zijn ;-)

 • Natuurlijk blijf ik nieuwsgierig naar het vervolg.

  Zonnige zomergroet,

 • great blog. Wait for next text. Translated all :)

De commentaren zijn gesloten.