I want you back

head.jpgDoet toch deugd als mensen mij vragen waar ik blijf op mijn blogje, moet ik zeggen... Via mail, sms, of gewoon hier. Niet dat ik het ervoor deed. En ook niet dat ik in feite beslist had ermee te stoppen. Het bleek gewoon een periode waarin wel veel gebeurde in mijn leven, maar vooral dingen die ik hier niet wil/kan zetten.

Dus: a-woman is niet 'dood'. Ik heb gewoon op dit moment niet de inspiratie om hier nog op een leuke manier artikeltjes te schrijven. Schrijven wat ik denk/meemaak, kan niet meer. Daarvoor voel ik te fel de hete adem van ex-"vriendin" Lola en ex-"beste vriend" G (en bij uitbreiding hun aanhang tegen wie ze niet hebben kunnen zwijgen). En, ook al praten ze niet meer tegen mij, op één of andere manier kan ik het niet over mij heen zetten dat ze mij in 't echte leven geschrapt hebben en hier toch nog af en toe komen lurken om te zien hoe het in feite met me gaat. En om dan nog wat meer kritiek te kunnen geven achter mijn rug.

Dus L&G: Jullie hebben er geen zaken meer mee. Nah. Eigen beslissing. Dus: GET OFF!!

En van zodra die 2 fake-vrienden weg zijn, kan ik weer.

Alleen... ik vrees dat ik ze in mijn hoofd ga moeten schrappen. Doen alsof het mij niet meer raakt. Want echte controle heb ik er niet over.

Toch erg dat ze mij niet alleen maar hun vriendschap hebben afgepakt, maar ook nog eens mijn leuke blogje. De snoodaards....

Tips?

Commentaren

  • 1 tip: kom naar ons onder de wordpress-paraplu, onder een volledig nieuwe identiteit.. Tabula rasa.. (En stuur me een mailtje zoadt ik weet waar ik dan kan komen lezen :-) )

  • Valse vrienden kan je inderdaad beter zo vlug mogelijk uit je hoofd (proberen te) zetten. Succes daarmee.

  • Gewoon doorgaan! Deze personen zullen toch niet zoveel meer voorkomen in uw blogs en dus is het voor hen niet interessant meer...

  • Ik had ook al lang een ander blog begonnen,.....jammer voor uw kindje hier maar laat u niet beperken door anderen,....

  • goh, hangt er wat van af he, stoort het je en blokkeert het je, kan het helpen om ergens anders te beginnen (en idd mij ook laten weten want wil je toch nog blijven lezen en terugvinden hoor ;-)). en anders blijf je, stoor je je er niet aan dat zij hier nog komen lezen. Moet zijn dat je toch interessant genoeg bent om hun tijd en energie in te steken ;-) Of helemaal stoppen met schrijven? Denk dat het na een tijd een natuurlijke ik is die toch ergens zijn weg zal volgen om haar ding kwijt te kunnen? Heb je een leuk alternatief waar je jezelf in kwijt kan? Wat heb je zelf nodig, en wat is de beste manier om je dat te geven?

De commentaren zijn gesloten.