• I want you back

  head.jpgDoet toch deugd als mensen mij vragen waar ik blijf op mijn blogje, moet ik zeggen... Via mail, sms, of gewoon hier. Niet dat ik het ervoor deed. En ook niet dat ik in feite beslist had ermee te stoppen. Het bleek gewoon een periode waarin wel veel gebeurde in mijn leven, maar vooral dingen die ik hier niet wil/kan zetten.

  Dus: a-woman is niet 'dood'. Ik heb gewoon op dit moment niet de inspiratie om hier nog op een leuke manier artikeltjes te schrijven. Schrijven wat ik denk/meemaak, kan niet meer. Daarvoor voel ik te fel de hete adem van ex-"vriendin" Lola en ex-"beste vriend" G (en bij uitbreiding hun aanhang tegen wie ze niet hebben kunnen zwijgen). En, ook al praten ze niet meer tegen mij, op één of andere manier kan ik het niet over mij heen zetten dat ze mij in 't echte leven geschrapt hebben en hier toch nog af en toe komen lurken om te zien hoe het in feite met me gaat. En om dan nog wat meer kritiek te kunnen geven achter mijn rug.

  Dus L&G: Jullie hebben er geen zaken meer mee. Nah. Eigen beslissing. Dus: GET OFF!!

  En van zodra die 2 fake-vrienden weg zijn, kan ik weer.

  Alleen... ik vrees dat ik ze in mijn hoofd ga moeten schrappen. Doen alsof het mij niet meer raakt. Want echte controle heb ik er niet over.

  Toch erg dat ze mij niet alleen maar hun vriendschap hebben afgepakt, maar ook nog eens mijn leuke blogje. De snoodaards....

  Tips?