Kogels door de kerk!

Voila si, geheel "compromis à la Belge", dedees heeft beslist.

1. Ik verhuis. Skynet had mij beloofd dat ze iets zouden doen voor hun blogs, en hun jarenlange gebruikers. Dat doen ze niet. Ik ben hier niet langer content, dus ik ben ribbedebie. Eind dit jaar bestaat mijn blogje 10 jaar, en dat gaat het moment zijn waarop ik mijn stekje ergens anders ga bouwen. Suggesties?

2. Ik ben én blijf a-woman. Maar na mijn verhuis niet meer angstvallig anoniem. Zo lang ik hier nog op Skynet aanwezig ben, zal het zijn op de manier zoals vanouds (verhaaltjes volgens de inspiratie van het moment, en niet altijd even waarheidsgetrouw), maar van zodra ik dus naar de nieuwe stek ga, zal het (zo veel als mogelijk ;)) waar zijn. Dat wil nog niet meteen zeggen dat ik vrolijk selfies online ga zwieren, dat valt nog efkes af te wachten. Maar als iemand mij herkent, dan is dat maar zo. Ik zal een stevige disclaimer zetten over mijn skynetblogje (en dus iedereen oproepen om deze stukjes met een gewéldige baksteen zout te nemen), en dan kan ik er weer mee verder. Diegenen die mij kennen en mij goedgezind zijn: follow me. Diegenen die mij kennen en hun neus ophalen: walk on by!

3. Geheel terzijde, maar daarom niet minder spannend: ik geef eind deze week mijn ontslag. Het ziet ernaar uit dat ik in een periode van verandering en nieuw begin zit. Niet alleen op mijn blogje, maar ook op werkvlak. Ik hoop er binnenkort meer over te kunnen zeggen, maar intussen plan ik dus volop mijn verdere toekomst.

En boy, wat kijk ik ernaar uit. Het is dé job waar ik al een 10-tal jaar mijn carrière naartoe plan. En nu is het zover. Ik weet het, aangezien ik er al zo lang naar uitkijk, kan het ook zwaar tegenvallen. Maar dan weet ik tenminste hoe hij is, die droomjob van mij.

Dus, lezertjes van mij, het ziet er momenteel echt leuk uit voor mij. Ik hou jullie op de hoogte.

En ja, beloofd, regelmatiger dan de laatste tijd ;)

Commentaren

  • Ik ben tevreden van Blogger, maar ik hoor van anderen dat ze dat ook niet super vinden.
    Maar blij dat je blijft doorgaan en superspannend zeg die toekomstplannen.

  • Doen verhuizen en eerlijk,...als ik jou was zou ik geheel opnieuw beginnen, nieuwe job, nieuwe blog, niewe maat, nieuw leven,....good luck!! Laat me wel effe weten waar je je bevindt :-)

De commentaren zijn gesloten.