Overleefd!

Oef, de 4 dagen Werchter zijn achter de rug. Hoe hard ik er ook ieder jaar naar uitkijk, het is toch begot een belastende bezigheid. Ook al heb ik de luxe om een parkingplek nabij te hebben, de voettocht van en naar de parking is er mij ieder jaar 4 keer te veel aan. En zeker nu er onderweg veel minder te bekijken valt omdat er duchtig is gesnoeid in de kraampjes die er ieder jaar staan.

Maar, ik heb er enorm van genoten! Van de zon de eerste 2 dagen, en van de waterige zon de laatste 2. Maar ook van de regen, want dat geeft in feite wel een heel speciale sfeer aan de weide. Al was ik supercontent van samen met nog heel wat andere "net-niet-waterkiekens" als haringen in een ton in de Proximus-stand te kunnen schuilen gedurende de zwaarste regenbuien gisteren.

Ook van de vrienden & vriendinnetjes die erbij waren en de long-time-no-see-vrienden die je er in een uitgelaten sfeer tegenkomt.  
En hoewel ik weet dat er nog heel veel andere mensen op het plein rondliepen die ik er ook kende, heb ik het dit jaar allemaal van het toeval laten afhangen. Diegenen die ik wou zien, heb ik gezien. 

En toen was er uiteraard ook muziek! Want daar kwam ik voor. Al heb ik, geheel volgens de traditie van ieder jaar, nog niet de helft van mijn wenslijstje afgewerkt. Maar hey, die was enorm ambitieus, dus ik kan ermee leven.

Alleen het feit dat ik het concert van Stromae gemist heb, is beetje lastig. Maar ik kon écht niet meer. En aangezien ik deze ochtend fris op kantoor moest zitten om 8u30, heb ik het verstand laten zegevieren. Tandenknarsend weliswaar.

Binnen 2 weken Tomorrowland. Als ik nadien niet meer terugkom dan wil dat zeggen dat ik er blijf wonen, en dat ik er eindelijk asiel heb gekregen :)

 

Commentaren

  • Het kan maar deugd gedaan hebben. Maar als je op Werchter nog niet de helft van je wensenlijst afgewerkt krijgt, dan moet je niet naar Pukkelpop gaan want daar is kiezen nog moeilijker, lijkt me, met die 8 podia ...

De commentaren zijn gesloten.