Nog nooit... na 8 jaar

Tijdens het herlezen (zonder veel structuur :)) van mijn blogje, kwam ik op een post die "nog nooit" heette. Het ging over zaken die ik nog nooit deed. 

images.jpgEn neen, dan hebben we het dus niet over wereldschokkende dingen, maar supersimpele dingen. Dingen die vele mensen al nekeer doen.

En nu, na 8 jaar... 

Wat deed ik nog steeds nog nooit? Ik rookte nog altijd geen volledige sigaret. Zal er ook niet meer van komen. Ik heb ook nog steeds geen fret aangeraakt of een koe gemolken. Zag ook nog steeds geen rugbymatch.
Ik feestte nog steeds niet tot na 8u 's ochtends, maar vind dat in feite precies ook niet zo echt nodig :)
Ik heb nog steeds geen kinderen, dus bevallen is nog steeds geen ervaring die ik rijker ben. Ah, en ik reed niet met een Porsche, en kan nog steeds geen 5K lopen in een half uur, of squash gespeeld of gewaterskied. Dat is zelfs niet eens meer op de whishlist. Ik bestelde nog steeds geen stoofvlees of vol-au-vent in een frituur. Ik heb nog nooit een muggenbeet op mijn neus gehad en een spin over mijn hand zien kruipen.

Maar wel... ik brak intussen dus weldegelijk een lichaamsdeel. Een rib. Wat zeg ik: een tussenrib of 2. Ik wist niet eens dat ik dat had, laat staat dat ik die kon breken, maar het kan dus :) En het doet pijhijn!! En je kan er niks aan doen, behalve rusten. Rusten, juist ja, ik rusten. 
En ik at krab. In Florida. In een restaurant waar Tripadvisor lyrisch over deed, maar waarvan mijn toenmalige vriend en ik nadien in koor "dik overroepen" hebben geroepen. Maar het was er wel leuk. En kijk, ik kan het dus van mijn "nog nooit"-lijst schrappen.
En dus ging ik ook naar Amerika. En heb ik zooooo'n goesting om dat nog eens te doen. Ik zag NY en ik zag Florida. En het smaakte écht écht naar meer.
Ik waste zowaar een hond. Tis te zeggen, ik hielp mee hem te wassen. Want de arme schat was in een substantie gesprongen waarvoor een houdgreep én een stevige zeepmassage nodig waren om hem ervan af te helpen. En ik aaide hem, waardoor ik dus nu ook een labrador heb geaaid.
Oh, en ik ging op cruise... Op de Nijl. We dachten dat dat zo mega commercieel zou worden, maar... awel, dat was het ook. Maar het was geweldig. Ik zou het zo opnieuw doen. Al is dat niet niet het allerbeste plan, met het huidige klimaat in dat land.
Met de Rode Duivels manie las ik zelfs de sportkatern van de krant volledig. Volledig hé! 
Ah, en ik plaatste een contactadvertentie. Waarover ik mss later wel eens meer ga vertellen. :)

En in dat kader... ik deed intussen wel al 69 en zelfs een trio. Met 2 mannen. :)  Dat is intussen alweer heel wat jaren geleden, maar het was een zalige ervaring. En ja, ik weet dat dat voor de modale mens "not done" is. Maar ik ben geen modale mens.

Ik reeds met een Mercedes. En sloeg megahard in mijn vermageringspogingen. Ik verloor 16kg, en behield dat gedurende 3 jaar. Intussen zijn er daar helaas wel weer 6 bij, maar daar is opnieuw een goeie poging voor ingezet.

Ik stond wel meermaals op een snowboard. En brak er mijn ribben door. Excuseer, mijn tussenribben. Dus exit snowboard. Al kan ik het nu wel van mijn lijst schrappen uiteraard.

Ik sliep in een hemelbed, én op een boot (ah ja, de cruise). 

 

Ik werd dit jaar 40. En geloof me, het is niet van ganser harte gegaan... Vooral omdat ik de typische "is het dit nu" en "wat heb ik in feite bereikt met mijn leven" reacties had. En door simpelweg een blogpostje tegen te komen uit 2008, en even heel onnozel te bekijken wat ik intussen in feite allemaal van banale en minder banale dingen deed, valt dat precies nog allemaal wel mee.

Dus hoppa, naar de volgende 40 jaar :)

Commentaren

  • Super trots op jou a woman.

  • Tja, als je het begint op te lijsten merk je pas dat een mens veel dingen (niet) kan doen in zijn/haar leven. Een dergelijke lijst heb ik nog nooit gemaakt, dat is dus ook al iets wat ik nog nooit gedaan heb :) Als ik erover nadenk is er eigenlijk vrij veel dat ik nog nooit gedaan heb. En als ik dan lees over seks ... Ik hou het kort: het is al veel te lang geleden (een jaar of 5) en dan lijkt het wel alsof het nog nooit gebeurd is :( (En nee, het hoeft niet eens een trio te zijn - en als het toch gebeurt liefst met 2 vrouwen :) - of 69, als het maar gebeurt.)

De commentaren zijn gesloten.