"Gebroken Spiegel" - wat duiding

ik-schrijf-een-boek.jpgIk maakte de laatste jaren nogal wat mee. Veel fantastische zaken, maar ik heb ook heel wat diepe dalen door gesparteld. En dus moet ik schrijven. Dat is een nood, geen verplichting.
"Gebroken spiegel" wordt ooit een boek. In mijn fantasie zelfs een boek dat écht gepubliceerd wordt, en waar uiteraard hordes mensen voor naar de boekenbeurs afzakken om al drummend (en smachtend, ah ja), mijn handtekening te vragen in een vers gekocht exemplaar van het boek. 

 

Oftewel met de voetjes op de grond: het is een lange termijn project. Het verhaal is af en zit in mijn hoofd. Maar ondanks die duidelijke lijn die ik voor ogen heb, blijkt het toch moeilijker om zoiets gestructureerd aan te pakken. Ik dacht eerst gewoon stukje per stukje op mijn blog te zetten. En te schrijven zoals ik tot hiertoe steeds deed: als ik zin heb, in 1-2-3, zonder veel poespas en zonder veel nalezen. Maar dat is waarschijnlijk niet de allerbeste methode om tot een samenhangend, leuk en meeslepend geheel te komen.

Mocht iemand een goeie cursus "hoe leer ik een boek schrijven" kennen in het Brusselse, ik ben geïnteresseerd. 

Elke keer ik aan "mijn boek" (klinkt geweldig hé) schrijf, zal ik dat ook doen met de titel "Gebroken spiegel". De overige stukjes over mijn enorm interessante leven, zullen dan andere titels krijgen.

Kunnen jullie nog volgen? ;)

Commentaren

  • Alvast succes met het schrijven.

  • Hoi,

    Denk dat je geen cursus nodig hebt.
    Volg je intuïtie en vroeg of laat komen de juiste woorden wel.

De commentaren zijn gesloten.